Tudor Sisu a facut marturisiri in platou la WOWbiz: "Cand am ajuns la puscarie, pe jumatate din cei de acolo ii stiam"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Tudor Sisu a venit in platoul emisiunii WOWbiz si a spus partea lui de poveste. Dupa condamnarile primite, in urma traficului de droguri, cantaretul hip-hop a facut marturisiri neasteptate.
"Eu m-am bucurat de viata, faptul ca am fost arestat a fost o consecinta suportata de mine. Eu mi-am asumat acest lucru.

"Condamnarile mele au fost pentru trafic, nu pentru consum. Am facut niste chestii, am trait mai mult de 10 ani intr-un anumit mediu si astea au fost consecintele.

Nu e vorba ca m-am simtit vinovat sau nu. Lumea asta corecta, legala, nu are o imagine clara asupra ceea ce se intampla in mediul asta. Eu nu am vandut droguri la copii. Erau in acea perioada 80.000 de consumatori de droguri, mult pentru un oras. Ce a fost mai surprinzator a fost ca s-a putut usor sa ajung la puscarie, nu a fost cumva probat.

In toti acesti ani, pentru mine a fost bine, dar asemenea unui supravietuitor de la Stalingrad, m-am intarit.
In puscarie, nu mai ai timp sa pacalesti pe cineva, Caracterul unui om il vezi imediat.Eu am crescut intr-un cartier in care majoritatea oamenilor se ocupau cu infractiuni. Cand am mers la puscarie, ma intalnisem cu oameni pe care ii stiam. Greu mi-a fost cand am fost ultima oara, se nascuse si baiatul cel mic, si stiam ca am alte lucruri de facut. In acel  an si jumatate mi-a fost mai greu."
, a spus el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate