Tudor Turcu are Factorul X! El este castigatorul premiului de 200.000 de euro!

Un nou sezon X Factor a ajuns la final. Emotiile concurentilor au luat sfarsit odata cu decernarea premiului de 200.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDupa ce sezonul trecut Andrei Leonte a fost fericitul castigator, de data aceasta Tudor Turcu a fost cel care a plecat acasa cu banii, dar si cu recunostinta tuturor.

fara descriereEtapele au inceput cu auditiile si au continuat cu Galele Live, dar pentru Tudor a fost floare la ureche. Vocea si suportul publicului au facut ca Tudor Turcu sa fie al doilea X Factor.

fara descriereElevul lui Cheloo a ars etapele una cate una si mai mereu s-a bucurat de aprecierile juratilor. In seara asta a cantat alaturi de Delia, dar si melodiile solo au mai demonstrat inca o data ca are o voce minunata.

fara descriereSarbatorile de Iarna vor fi mult mai frumoase pentru castigator avand un motiv in plus de bucurie. Familia si prietenii i-au fost tot timpul aproape si au crezut in valoarea sa, iar Tudor nu i-a dezamagit.

fara descriereDupa ce Natalia a fost prima eliminata, pe pozitia a doua a concursului s-a clasat Ioana Anuta , care nu a fost la fel de mult apreciat de public. "Am vrut sa il dau afara de doua ori. Odata cand l-am vazut, a doua oara cand era in grupa de 25. Eu nu am niciun merit ca el a castigat. Are o voce exceptionala si a castigat pe merit. I-am promis ca o sa ii dau doua palme daca o sa castige, ce-i drept tot doua palme i-am promis si daca rateaza finala", a spus Cheloo.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate