Tudorel Popa inovează lumea showbizului. Face emisiune din garsonieră

Tudorel Popa, ajuns vedetă peste noapte, după ce a participat la un show de talente, vine în ajutorul oamenilor care se plictisesc acasă și care cred că „Omul-bormașină” îi poate distra.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Tudorel Popa inovează lumea showbizului. Face emisiune din garsonieră


In articol:

Tudorel Popa a devenit influencer și și-a făcut propria emisiune pe pagina sa de Facebook cu intenția de a-și ține prietenii acasă, ocupați.

Tudorel Popa, vedeta din garsonieră

Până să ajungă vreodată să emită în eter, simpaticul personaj și-a organizat decorul în garsoniera sa din Tulcea, și, seară de seară încearcă să-și țină prietenii ocupați glumind cu ei, punând muzică și imitând personaje și sunete. Practic talentul ce l-a dus până aproape de finala ”Românii au Talent” la ediția din 2012 și care l-a făcut unul dintre cei mai populari concurenți din istoria show-ului de televiziune.

Citeste si: Florin Salam n-a suportat carantina. Ce riscă „Regele” maneliștilor

Citeste si: O supervedetă de la Hollywood, apel disperat în plină criză de coronavirus! ”Oricine mă poate ajuta...”

Citeste si: Exercițiul NATO, întrerupt de OZN!? Guvernul SUA, implicat în operațiunea Mainbrace. VIDEO

Citeste si: Șocant: Bolnavii României sunt diagnosticaţi cu noul coronavirus post-mortem! Apelul disperat făcut de medicii din spitalele România

Apelul lui Tudorel Popa către fani

”Radio Tudorel se numește show-ul și încerc să-l țin seară de seară, până la orele 22.00, când începe ora de odihnă, pentru cei care mai muncesc în Tulcea. Vorbesc cu oricine e decent în exprimare, dau dedicații și încerc să fac oamenii să râdă, cel mai important lucru”, a spus Tudorel Popa pentru Libertatea.

După ce a ajuns până în semifinala concursului datorită căruia a devenit un personaj cunoscut, Tudorel Popa s-a întors la treabă, conform îndemnului pe care chiar el l-a făcut celebru, ”Să trecem la treabă”, folosit într-o perioadă în multe campanii radio și de televiziune.

Tudorel Popa, poveste impresionantă

Crescut la orfelinat, apoi la un cămin de nefamiliști, imitatorul Tudorel a lucrat în mai multe localuri, chiar și în Italia, la un magazin cu produse românești. Acum muncește la o firmă de salubrizare din Tulcea unde învață copii să colecteze selectiv.

Și Mihai Bobonete și-a lansat propria emisiune online intitulată ”Da. Bravo!”

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate