Tudy, laudat de toti angajatii lui de la covrigarie! “El ne-a invatat sa facem covrigi”

Tudor Ionescu, alias “Tudy”, cel care a avut o relatie cu Oana Zavoranu, si-a deschis, la 1 septembrie, impreuna cu un prieten, o covrigarie in zona Obor din Capitala.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev, Cornelia Ionescu

fara descriereReporterii WOWbiz.ro au fost “in vizita” la covrigaria lui Tudor, “Petru”, si au stat de vorba cu angajatii lui. Acestia au avut numai cuvinte de lauda la adresa sefului. Ei ne-au marturisit ca afacerea lui Tudy merge bine, salariile sunt bune, iar el este un om deosebit care a facut covrigi cot la cot cu ei. “Covrigaria merge destul de bine. E deschisa de aproape trei luni, este o franciza. Domnul Tudor nu mai vine pe aici, de cand a aparut in presa despre covrigaria noastra. Se intelege foarte bine cu noi, este o persoana foarte corecta si foarte ok fata de noi. Salariile sunt bune, sunt confidentiale. El venea aici de cate ori era nevoie. Nu venea zilnic, doar cand putea”, ne-a spus unul dintre angajatii lui.

fara descrierefara descriereO alta doamna, tot angajata la covrigaria lui Tudy, ne-a spus ca Tudy este un “om jos palaria”:  “Este un om la locul lui, foarte respectos, s-a purtat extraordinar cu noi, ne pare rau ca n-a mai venit pe aici. E un om jos palaria. Vorbea foarte frumos, niciodata n-a ridicat tonul, era altfel decat apare la televizor. Zici ca sunt doi oameni separati. E urat ce i se intampla. Acele poze… toata lumea face nebunii. Pacat! Domnul Tudor este un om deosebit, la locul lui, cu bun simt. Pacat ca nu mai vine pe aici… Viata lui particulara nu o cunoastem, nu ne-a povestit despre Oana Zavoranu, noi suntem doar angajati. El stie sa faca de toate, a vandut si covrigi, ne-a invatat tot: cum sa facem compozitia, covrigii, absolut orice. Si e un om intelectual, asa am inteles, nu ca noi… cu liceul. Cand am venit eu sa ma angajez mi-a luat interviu chiar domnul Tudor si n-am stiut cine e, pe urma am aflat”.

Desi angajatii cred ca Tudor Ionescu nu mai este proprietar al simigeriei “Petru”, celalalt actionar al afacerii, Claudiu, sustine contrariul. “Domnul Ionescu nu s-a retras din afacere, dar, din cauza scandalurilor, a preferat sa stea in umbra. E drept ca nu mai vine pe la covrigarie, dar in continuare apare in actele contabile ale firmei si se ocupa cot la cot cu mine de afacere”, a declarat asociatul lui Tudy pentru WOWbiz.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate