Tudy si-a inaugurat carmangeria si spera sa castige 1.500 de euro pe zi cu ea!

Fosta sa iubita Oana Zavoranu a vrut sa se sinucida din cauza declinului profesional! La polul opus, Tudy, motivul divortului dintre ea si Pepe, are o ascensiune fulminanta in afaceri. Si-a deschis intr-un timp foarte scurt o covrigarie, o crama si, ultimul business, o carmangerie cu aspect exclusivist. ##VIDEO11307##

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriereTudy, fostul iubit al Zavorancei, pare sa fi trecut definitiv peste povestea de dragoste cu Oana, legatura care i-a incheiat acesteia mariajul de opt ani cu Pepe. Desi numele lui este mentionat in majoritatea aparitiilor TV ale actritei, barbatul care a aparut in ipostaze jenante din cauza relatiei cu Oana isi vede linistit de afaceri, ignorand glumele si rautatile celor din jur. Dupa ce cariera politica i-a fost distrusa de scandalurile care l-au avut in prim-plan alaturi de Zavo, Tudor Ionescu s-a dedicat in totalitate business-urilor sale. Si-a deschis o covrigarie si o crama, in zona Obor, care merg excelent, iar mai nou, si-a inaugurat o carmangerie de care este incantat peste masura, in acelasi cartier. Tanarul vinde atat preparate traditionale, cum ar fi carnaciorii picanti de purcel, cat si produse sofisticate, care necesita mai multa manopera, un exemplu fiind muschiul file de porc, umplut cu feta, masline, ardei gras si ceapa.

"Pare luxoasa, dar este o carmangerie obisnuita pentru Occident, dar noi in Romania tindem sa privim lucrurile normale ca fiind speciale. In ciuda aspectului, avem preturi de mijloc si vrem sa ne castigam clientii prin calitate si servicii", a spus Tudy cu mandrie.

fara descriereImbracat intr-un costum de firma, cu pantofii proaspat lustruiti, si, piesa de rezistenta, un ceas scump la mana, ca un om de afaceri care se respecta, Ionescu ne-a aratat, acompaniat de asociatul sau, carnea comercializata, spunandu-ne si pentru ce delicatese ar opta el.

"Sunt produse delicioase, de luat si de pus in cuptor. In primul rand eu si asociatul meu vom fi clienti fideli pentru ca, sa stiti, nu mananc numai la restaurante", a mai spus fostul amorez al Queridei.

Si cum  discutam despre o afacere, i-am intrebat pe cei doi asociati cat spera sa obtina in fiecare zi din vanzarea carnurilor. Partenerul lui Tudor a fost cel care a inaintat, cu indoiala, o suma, sperand sa nu-i poarte ghinion ca a vorbit inainte de a se vedea cu bacnotele in mana.

"O carmangerie vinde, in medie, de 7.000 de lei pe zi, adica peste 1.500 de euro. Noi speram sa ajungem la mai mult", a conchis afaceristul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate