Tuncay a dezvaluit motivul pentru care blonda Sandra a fost nedezlipta de el in ultimele luni! "Am incercat impreuna sa gasim spatiul perfect! Acum a venit vremea sa culegem roadele”

Tuncay Ozturk a cautat un spatiu nou pentru clinica sa de kinetoterapie.

Autor: Matei Vaihan

Dupa despartirea de Andreea Marin, Tuncay Ozturk a fost surprins de mai multe ori in compania Sandrei, asistenta sa de la clinica de kinetoterapie din Primaverii, presa speculand ca intre cei doi este mai mult decat o relatie profesionala.( vezi cati bani a pierdut Tuncay cu clinica). S-a scris chiar ca Tuncay si Sandra cauta un apartament pentru a se muta impreuna, insa blonda a parasit postul de asistenta pentru a pleca la Londra, acolo unde este iubitul ei, Bogdan.

Recent, Tuncay a explicat motivul pentru care Sandra a fost vazuta atat de des langa el, acela ca ei cautau un nou spatiu pentru clinica.

"Voiam să vă anunţ că de luni încolo o să primesc pacienţii în noua noastră locaţie. Ne-am mutat într-un spaţiu mult mai mare, care oferă şi intimitate, pentru a ne desfăşura activitatea cu drag şi spor, pe strada Grigore Mora, numărul 19. Noi suntem într-o evoluţie continuă şi sperăm, cu timpul, să aibă acces la serviciile noastre toţi oamenii”, a marturisit Tuncay.

"Timp de trei sau patru luni am încercat împreună cu toată echipa, in special cu fosta mea asistentă, Sandra, să găsim spaţiul perfect. În această perioadă, au şi apărut multe speculaţii dar noi am reuşit să privim doar înainte şi să ne concentrăm pe partea profesională. După ce am vizionat zeci de posibile locaţii, acum a venit vremea să culegem roadele”, a mai spus fostul sot al Andreei Marin.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dupa ce WOWbiz a anuntat ca Andreea Marin iubeste din nou, Tuncay a vorbit si el despre relatia lui

Andreea Marin iubeste din nou, la patru luni de la divortul de Tuncay! "Zana" a facut dezvaluiri despre relatia ei!

Tuncay a rabufnit! Turcul a spus adevarul despre blonda Sandra: "Am nevoie ca ea sa fie langa mine"

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies