Tuncay Ozturk este somat de Fisc să îşi plătească datoriile uriaşe! Clinica fostului soţ al Andreei Marin a intrat în atenţia Serviciului Colectare şi Executare Silită! | EXCLUSIV

Documentele arată că Tuncay Ozturk este somat de Fisc să îşi plătească datoriile uriaşe.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curând, Tuncay Ozturk este somat de Fisc să îşi plătească datoriile uriaşe. Fostul soţ al Andreei Marin deţine firma „Medicine Park SRL”, prin care îşi desfăşoară activitatea centrul sau de kinetoterapie, din cartierul Primăverii, ce oferă servicii de oftalmologie, boli cardiovasculare, pediatrie, chirurgie estetică, fertilizare in vitro, implant de păr, oncologie şi neurochirurgie. Numele „Medicine Park SRL” a apărut recent pe o listă a unui anunţ colectiv dat de  Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice Serviciul Colectare şi Executare Silită.

Tuncay Ozturk este somat de Fisc să îşi plătească datoriile uriaşe. Trebuie să achite banii în 15 zile

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucureşti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”,se arată în somaţia Fiscului, din 12 noiembrie 2018 (vezi care este legătura neştiută dintre Tuncay Ozturk şi Diana Bulimar )

Tuncay Ozturk este somat de Fisc să îşi plătească datoriile uriaşe. Clinica are piederi de aproape 80.000 de euro

E clar că Tuncay Ozturk este somat de Fisc să îşi plătească datoriile uriaşe.

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, „Medicine Park SRL” avea datorii totale de 800.697 de lei (aproximativ  170.000 de euro) la sfârşitul lui 2017. Firma înfiinţată în 2013 a fost mereu pe pierdere până în 2017, deficitul total fiind de 359.809 lei, adică aproximativ 80.000 de euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marcel Toader si Tuncay Ozturk defileaza pe podium! Afla detalii

Fostul sot al Andreei Marin, imagine socanta! Tuncay a ridicat un copil de guler si a cerut parerea admiratoarelor! "Sunt un tatic multitasking"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Horoscop 24 ianuarie, duminică. Cea mai depresivă zi a anului pentru zodii: O problemă veche revine în actualitate

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies