Tuncay Ozturk, mesajul transmis in ultima zi din an. Pleaca sau nu din Romania? "Un an nou, inceputuri noi..."

Tuncay Ozturk a devenit cunoscut in fata intregii tari dupa relatia de trei ani de zile pe care a avut-o cu Andreea Marin.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereOdata mutat in Romania, fizioterapeutul turc si-a deschis propriul cabinet, iar de atunci, afacerile ii merg ca pe roate. (Tuncay Ozturk, noi declaratii la sfarsit de an! Ce a spus despre relatiile extraconjugale? "In perioada divortului au fost multe...")
In ciuda divortului de Andreea Marin, Tuncay nu pleaca de pe meleagurile romanesti, ba chiar dimpotriva! In ultimul mesaj postat pe pagina lui de  socializare, Tuncay a dat de inteles ca isi va extinde afacerile in urmatorul an.
"Un an nou, începuturi noi..Noi proiecte vor fi lansate în 2017. Oportunităţi de studiu pentru studenţi în diferite specializări... Ultime soluţii în cazul unor probleme serioase de sănătate din toată lumea... Prima platformă video de întrebare&răspuns de la medicii specialişti din Europa.. şi începând cu Braşov, o să mă vedeţi şi prin alte oraşe anul acesta, nu numai în Bucureşti...
Mai multe în curând dar până atunci, "Un An Nou fericit" şi "La mulţi ani",
scris Tuncay Ozturk.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate