Turiști din 30 de hoteluri, filmați pe ascuns! Imaginile erau urmărite în direct, pe internet

Turisti din mai multe hoteluri au fost filmati pe ascuns. Contra cost, imaginile puteau fi urmărite in direct, pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un scandal uriaș a izbucnit în Coreea de Sud după ce a ieșit la iveală că turiștii cazați în 30 de hoteluri din 10 orașe.

4000 de oameni s-au înscris pe un site unde puteau urmări în direct ce făceau turiștii în camerele de hotel. Abonamentul lunar avea prețul de aproximativ 45 de dolari și afacerea a debutat în luna noiembrie a anului trecut și a fost descoperită în urmă cu câteva zile. Camerele video erau ascunse în uscătoarele de păr, în decodoarele tv sau în dulapuri, relatează Digi24.

Citeste si: O mai ții minte pe ”Bad Angie”, favorita lui Chef Cătălin Scărlătescu? Uite cum arată fără pic de machiaj

Citeste si: None și Andy, foști concurenți Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care Simina a plâns! None neagă că ar fi spus că vrea să facă un cuplu cu fosta iubită a lui Jador

Citeste si: Reacție dramatică la moartea fostului iubit al Simonei Sensual! Un cunoscut cântăreț de muzică populară este distrus! ”A încercat și imposibilul să mai poată trăi un pic”

Mărturisirile cutremurătoare ale femeilor filmate pe ascuns

Doi bărbați au fost arestați în acest caz, dar lucrurile sunt mult mai grave decât credeau anchetatorii inițial. „Mi-e frică să stau în casă acum, din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Am fost filmată la mine acasă. Nu vreau să fiu aici, dar îmi este teamă să ies din casă, chiar şi pe timpul zilei”, a spus o femeie.

O altă tânărăr a povestit că s-a trezit cu Poliția la ușa ei după ce un bărbat a fost surprins în timp ce o filma prin ferestra apartamentului ei. „Nimeni nu ştie cine este şi trebuie să mergem mai departe. Eu vorbesc pentru că vreau să vorbesc, dar viaţa mea a fost distrusă după acest incident. Şi eu nu am greşit cu nimic!”, a declarat ea, conform sursei mai sus citate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: