Turiștii din Vama Veche, vaccinați de Valeriu Gheorghiță! Unde se va afla președintele CNCAV

Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, se află vineri seară pe litoralul românesc.

valeriu gheorghita
Valeriu Gheorghiță, în timp ce vaccinează cetățeni din localitatea Izvoru [Sursa foto: Captura Video]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, s-a deplasat vineri seara, 6 august, în stațiunea Vama veche. Președintele CNCAV se va afla pe litoral pentru a promova campania de vaccinare și a vaccina turiștii care își doresc să se imunizeze.

Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a transmis un comunicat, în care se arată că Valeriu Gheorghiță va susține o declarație de presă la ora 19:15. Persoanele interesate să se vaccineze se pot deplasa la Zona Hotel Victory/ Punctul SMURD Vama Veche.

„Astăzi, 6 august, Președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă, va merge în județul Constanța, pentru promovarea mesajului campaniei de vaccinare, pe litoral.

Împreună cu echipa mobilă, dr. Gheorghiță va vaccina în această seară turiștii aflați în stațiunea Vama Veche (Zona Hotel Victory/ Punctul SMURD Vama Veche), care doresc să se imunizeze. Activitatea va debuta cu susținerea unor declarații de presă, în jurul orei 19.15”, se arată în comunicatul transmis de CNCAV.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

valeriu gheorghiță
Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV [Sursa foto: Captura Video]

Valeriu Gheorghiță, despre creșterea cazurilor de COVID-19 cu varianta Delta

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare a vorbit despre creșterea cazurilor de coronavirus, în special cu varianta Delta. Valeriu Gheorghiță a specificat că nu se ia în calcul scenariul vacinării obligatorii.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, noi declarații despre vaccinarea anti-COVID: "O reducere de 25 de ori a riscului de a ajunge la spital"

„Din păcate vedem o creștere a numărului de cazuri în aceste săptămâni și situația care se prefigurează pentru următoarea perioadă nu este una bună, mai ales că varianta Delta are tendința de a deveni dominantă pe teritoriul României.

Practic, în săptămâna 30 (26 iulie – 1 august, n.r.), din numărul total al testelor de secvențiere efectuate, peste 89% au ieșit pozitive pentru varianta Delta. Or, când vorbim de o pondere atât de mare a cazurilor generată de varianta Delta, acest lucru este – aș putea spune

– cât se poate de important și cred că trebuie să ținem cont în primul rând de datele științifice”, a declarat Valeriu Gheorghiță, pentru un post de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies