Tzancă Uraganu și Lambada, momente de groază într-un mall din București. Cei doi și-au pierdut fetița

Anais s-a pierdut de părinți într-un mall din Capitală.

Autor: Karina Morar

In articol:

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți maneliști de la noi, piesele sale fiind ascultate la scară largă, ajungând imediat în topul preferințelor românilor de pretutindeni.

Deși viața sa profesională este lipsită de griji, nu același lucru se poate spune și despre cea personală.

La capitolul amor, manelistul are toată căile încurcate, fiind tată de două ori, alături de Lambada, cea care îi și este soție, dar iubindu-se în paralel și cu Alina Marymar.

Citeste si: Când vine vorba de Marymar nu mai ține cont de nimic! Câți bani a putut să scoată din buzunar Tzancă Uraganu pentru cadoul iubitei| EXCLUSIV

Tzancă Uraganu și Lambada, momente de groază într-un mall

Acum, însă, a dat necaz atunci când a ieșit în lume alături de cei doi copii și de Lambada. Recent, cei patru au fost surprinși într-un mall din Capitală, acolo unde, conform Spynews, au tras o sperietură soră cu moartea.

Și asta pentru că, în timp ce se plimbau prin magazinele de lux, Lambada împing căruciorul cu mezinul familiei, iar manelistul vorbind la telefon, fiica lor, Anais, a dispărut de lângă ei.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Panicați, cei doi au început să își caute și să își strige fiica prin mall, în ajutorul său sărind două angajate ale centrului comercial.

În cele din urmă, Anais a ajuns iar în custodia părinților și totul s-a terminat cu bine, dar și cu multe cumpărături scumpe făcute de Lambada.

Regăsindu-și fiica, mai ales că centrul comercial în care au ieșit la plimbare era foarte aglomerat, T zancă Uraganu și Lambada le-au mulțumit celor două vânzătoare care i-au ajutat să o caute pe Anais, apoi s-au îndreptat către bolidul de lux al manelistului.

Tzancă Uraganu, Lambada și fiica lor
Anais s-a pierdut de părinți într-un mall din Capitală.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Imagine rară cu viitoarea soacră a lui Tzancă Uraganu! Cum arată mama Alinei Marymar

Pe lângă cele două femei, Marymar și Lambada,  în viața lui Tzancă există și cea de-a treia parteneră. Mădălina Miu este încă soția cântărețului în acte, cea cu care a ajuns în fața instanței pentru a divorța, doar că totul s-a complicat, iar cei doi au ajuns să își arunce cuvinte dure unul altuia. 

”Eu cu femeia asta, eu și când eram cu ea, eu nu stăteam cu ea. Eu stăteam o zi, două și o săptămână nici măcar nu îi răspundeam la telefon, o aruncam ca pe câini și nu eu, toți bărbații pe care i-a avut. La fel au procedat. Eu am luat legătura cu ei, că na. Ea a avut mulți bărbați în viața ei, din ăștia care o luau în mașini, o aruncau, lăutari, băieți. S-a găsit ea să nu vină la divorț, ca să îi dau bani, 100.000”, a spus Tzancă Uraganu, după ce Mădălina Miu nu s-a prezentat la tribunal pe 21 iunie, atunci când divorțul dintre ei trebuia să se încheie. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Nimeni nu recunoaște, dar toți ascultă”. Schimb de replici neașteptat între Dan Negru și Tzancă Uraganu, chiar în văzul tuturor

Un nou scandal între Tzancă Uraganu și Mădălina Miu! Cei doi nu au reușit încă să divorțeze: „S-a găsit ea să...”

Tzancă Uraganu pune pe stop cântările! Manelistul are probleme de sănătate: „Am luat o decizie că nu o să mai cânt”

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies