Tzanca Uraganul ajunge la ”spații verzi”! Manelistul ar putea ajunge să tundă iarba în parcuri, după ce a acumulat amenzi de circulație în valoare de 30.000 lei! EXCLUSIV

Tzancă Uraganul ar putea fi văzut udând iarba din parcuri sau chiar măturând străzile. Manelistul a fost condamnat la 300 de ore de muncă în foolosul comunității.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Tzancă Uraganul ar putea fi văzut udând iarba din parcuri sau chiar măturând străzile. Manelistul a fost condamnat la 300 de ore de muncă în foolosul comunității.

Probleme neașteptate pentru Tzancă Uraganul, cel mai excentric manelist al momentului. Cântărețul va trebui să se dea jos din bolidul său Lamborghini Aventador pentru a mătura parcarea. O ipostază cu totul neobișnuită legată de solistul care este milionar, conform spuselor propriilor soții.

ANAF a găsit conturile milionarului Tzancă goale


In articol:

Cum a ajuns Tzancă Uraganul în această ipostază? Ei bine, în ultimii ani, Andrei Velcu, pe numele lui real, a acumulat zeci de amenzi de circulație pe care nu s-a obosit să le plătească. Nu că n-ar fi avut bani, probabil că nu i s-a părut important. Acestea au ajuns la istorica sumă de 28.146 lei, adică aproape 300 de milioane de lei vechi, bani de la care până și ANAF-ul a încercat să-l execute silit.

Tzancă Uraganul
Tzancă, milionarul fără bani în cont

Probelema este că atunci când l-au luat ”la bani mărunți” pe Tzancă, cei de la Fisc au constata că acesta ”nu deține bunuri în proprietate și nici nu beneficiază de surse de venit, astfel încât nu există posibilitatea executării silite prevăzute de dispozițiile Codului de procedură fiscală” (sursa: hotărâre judecătorească 9897/2019, Judecătoria Ploiești). Păi și cum rămâne cu banii, mașinile și casele? Ori suntem milionari, ori nu mai suntem?...

Citeste si: Decizia anului despre pensii. Milioane de pensionari așteptau asta. Se va schimba totul - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Soția lui Tzanca Uraganul, declarații controversate! ”E milionar”

Citeste si: Tzancă Uraganul și-a găsit bodyguarzi! Manelistul, ”pact” cu Cămătarii

Citeste si: Tzancă Uraganul și-a găsit bodyguarzi! Manelistul, ”pact” cu Cămătarii

Singura soluție: să-l trimită pe Tzancă la muncă

În fine, ANAF și-a luat gândul că va recupera banii de la Tzancă, așa că a cerut ca amenzile să fie transformate în ore de muncă în folosul societății. Cereera Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești a fost agreată de magistrați, așa că Tzancă s-a trezit cu 300 de ore de muncă în folosul comunității ”în cadrul serviciului public de pe raza Municipiului Ploiești”.

Tzancă Uraganul
Tzancă ar putea da cu mătura pe sub Lamborghini

Tzancă nu s-a prezentat la proces, nu a trimis avocatul și nici n-a formulat întâmăinare, De asemenea, cântărețul nu a formulat apel îmotriva deciziei judecătoriei, deși a avut 30 la zile la dispoziție pentru a face acest lucru.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Toată România trebuie să știe. Klaus Iohannis a făcut marele anunț. E vestea momentului pentru români

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Mascații au descins în forță la o nuntă din Târgu Jiu, la care cânta Adrian Minune! 1.000 de persoane au fost prezente la eveniment

Atenție! Carmen Minune nu se mai joacă! Rivalele frumoasei artiste vor cunoaște furia ei! Imagini EXPLOZIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies