Tzancă Uraganul nu recunoaște că a oferit mită unui polițist! Oamenii de ordine, supărați că manelistul nu a fost reținut

Tzancă Uraganul nu recunoaște că a încercat să dea mită unui polițist. Pe de altă parte, oamenii de ordine sunt nemulțumiți că manelistul nu a fost reținut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Tzancă Uraganul susține că nu a încercat să-i de amită polițistului de la Rutieră, care l-a oprit și a constat că nu are asigurare la Rolls-ul său de 200.000 euro. Manelistul spune că el are martori care îi confirmă varianta, spre deosebire de agentul care nu are nici o dovadă în acest sens.

fara descriere

”Am martori în mașină că nu am vrut să dau nici o mită, pur și simplu nu m-am uitat că am asigurarea expirată, că n-am mai mers cu Rolls Royce de o lună și ceva, că mă cam plictisisem de el. Domnule polițist, care vrei grade în plus, n-ai nici o dovadă că am vrut să-ți dau mită. Rușine”, a scris Tzancă pe contul lui de soicalizare.

”Polițiștii au umor”: DGA folosește dublul standard

fara descriere

Pe de altă parte, administratorul paginii ”Polițiștii au umor” a comentat situația, arătându-se dezamgit de faptul că Direcția Generală Anticorupție, care a preluat cazul, nu a dispus reținerea lui Andrei Velcu (numele real al lui Tzancă Uraganul). Asta în condițiile în care DGA obișnuiește să-i rețină pe polițiștii bănuiți că iau mită.

Citeste si: Tzanca Uraganul riscă să fie băgat la închisoare! Manelistul a încercat să-i ofere mită unui poliţist care l-a oprit pentru că a tăiat linia continuă cu un Rolls-Royce!

Citeste si: Sora lui Salam și-a tatuat pe braț portretul lui Betty! Dovadă uriașă de iubire în familia manelistului

Citeste si: Tzanka Uraganul şi-a comandat un Lamborghini de 400.000 de euro! Manelistul şi-a imprimat porecla pe capota maşinii! VIDEO

”Un manelist de care nu a auzit nimeni, prins fără asigurare la Rolls Royce, a încercat să mituiască un polițist în trafic. Colegul meu l-a sancționat și l-a lăsat fără plăcuțele de înmatriculare, anunțând DGA despre tenatativa de mituire. Deți DGA se grăbește să rețină polițiștii corupți (și au tot respectul meu pentru asta), uită să o facă atunci când e cazul de șoferi care încearcă să mituiască. Ăsta este, în opinia mea, din păcate, dublul standard”, a scris polițistul care administrează pagina de Facebook.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate