Tzanca Uraganul, rivalul lui Rusu de la Puterea Dragostei, cât e de bogat! Imagini fabuloase cu vila și mașinile lui de lux

Tzanca Urganaul este rivalul lui Rusu de la Puterea Dragostei, după ce s-au certat la cuțite pentru inima Roxanei Prințesa Ardealului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În urmă cu câteva luni, între Tzanca Uraganul și Florin Rusu a izbucnit un scandal pentru Roxana Prințesa Ardealului, cea care la momentul respectiv era iubita actualului concurent de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Cei doi cântăreți și-au reproșat atunci multe, iar Tzancă Uraganul a fost cel care a pierdut bătălia pentru inima Roxanei. Dacă la acest capitol, Rusu a câștigat, la cel al averii, Tzancă Uraganul este clar superior.

Citeste si: Surpriză! Andreea de la Puterea dragostei, schimb de mesaje cu… Andy! Când s-a întâmplat totul! Avem primele declarații EXCLUSIV

Citeste si: Devăluiri despre trecutul amoros al lui Rusu de la Puterea Dragostei! Fosta iubită, Roxana, Prințesa Ardealului, îl face praf: „Nu există „scuză-mă” în cazul tău”

Citeste si: Rusu de la Puterea Dragostei i-a declarat război lui Tzancă Uraganu din cauza Roxanei, Prințesa Ardealului! Ce propunere i-a făcut lăutarul i-a lăsat mască pe cei doi

fara descriere

De altfel, manelistul nu ezită să se laude mereu pe paginile sale de socializare atât cu vila sa imensă, cu bolizii de sute de mii de euro dar  și cu alte lucruri de preț. Tocmai această fală a lui a atras, la un moment dat și atenția celor de la ANAF care l-au chemat să dea cu subsemnatul la Fisc pentru bolizii de sute de mii de euro, pe care şi-i tot afişa pe reţelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate