Tzanca Uraganul s-a săturat să încaseze și s-a apucat de box Video

Tzanca Uraganul este manelistul care, cel puțin în ultimele luni, a fost ”campion” nu doar la încasări și în trendingul Youtube, ci și la scandaluri care mai de care mai mari, fiind implicați diverși interlopi cât se poate de periculoși.

Tzanca Uraganul
Tzanca Uraganul vrea sa stea linistit, asa ca ia lectii de box
Autor: Calin Perian

In articol:

Așa că, sătul să ”încaseze” scatoalce de la interlopii cu care intră în contact la diverse cântării, manelistul Tzanca Uraganul s-a dus la un antrenor cunoscut de box pentru a luat câteva lecții.

Citeste si: Tzancă Uraganul, spulberat de producătorul său, după o țeapă de 1.000 de euro! Gaby din Giulești: ”Dacă te prind, te bat! Vin peste tine”! De unde a început totul?

Și, normal, cu zâmbetul pe buze, manelistul a urcat în ring pentru a învăța câteva mișcări esențiale pentru un posibil viitor conflict tranșat fără să fie făcut KO. Cu mănușile bine aranjate, Tzanca Uraganul a început să dea câteva ”directe”, sfătuit de antrenorul despre care spunea că este prieten. Dreptaci, Tzanca Uraganul, timp de câteva minute, a exersat câteva combinații de lovituri de pumn. Iar dacă pe ”ofensivă”, Tzanca Uraganul, în ring, stătea acceptabil, antrenorul manelistului i-a atras atenția să fie atent și la defensivă, să se protejeze chiar dacă atacă pentru că altfel riscă cam mult.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Cum a ”plătit” Tzanca Uraganul protecția Cămătarilor! Gest incredibil făcut de vedeta lumii manelelor

Iar după cele câteva minute în care a tot lovit conform indicațiile antrenorului, manelistul a avut nevoie, chiar urgență, de pauză, el sprijinindu-se de corzile ringului cu respirația vizibil tăiată.

Dar, așa cum recunoștea chiar Tzanca Uraganul, mișcarea făcută i-a prins bine și, promitea el, va mai lua lecții de box până când va învăța să lovească devastator cu pumnul...

 

Tzanca Uraganul, făcut KO la cântare

Anul trecut, Tzanca Uraganul a fost agresat de un membru al clanului Spoitorilor, el primind un pumn în plină figură și a fost făcut KO în timp ce cânta.

Pe atunci, manelistul spunea că i s-a cerut taxă de protecție și că a refuzat să dea banii pe care îi dorea interlopul cu pricina. Scandalul a fost însă înăbușit în momentul în care Tzanca Uraganul și-a găsit un clan interlop, pe Cămătari, pentru a-l proteja, iar în schimb manelistul mai cântă, în București, doar pentru cei care fac parte din gruparea care îi oferă ”liniștea” necesară.

Tzanca Uraganul
Tzanca Uraganul e prieten cu Sile Camataru

Citeste si: Tzanca Uraganul, record de ”eficacitate” financiară! Nici la bursă nu poți câștiga atât

Tzanca Uraganul, război cu fratele lui, Miraj

”Boschetarul ăsta de Miraj, că asta este, un boschetar... de foarte mulți ani a ajuns un gunoi”, spune Tzanca, precizând chiar că fratele său este alcoolic și că a ajuns în ultimul hal. Replica lui Miraj nu s-a lăsat așteptată și a încercat și el să își umilească fratele cu dezvăluiri din perioada în care Tzanca nu era celebru. ”Tu ai fost șoferul meu când mă îmbrăcam eu cu curea roși și pantofi roșii. Tu îmi spălai pantofii pe vremea aia. Ești fratele meu, îmi era milă de tine. Te făceam fericit când îți dădeam 300-1000 de euro. Dar tu ești bu%$#giu declarat”, a reacționat Miraj. Mai mult, susțin surse din lumea manelelor, deși cei doi frați nu s-au mai văzut, atunci când vor ajunge față în față, Tzanca Uraganul și Miraj vor să tranșeze disputa bărbătește, motiv pentru care, deja, manelistul ia lecții de box.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tzanca Uraganul și Miraj, fratele său, au ajuns la cuțite! Se lasă cu scandal în lumea manelelor, iar Cămătarii sunt la mijloc

S-a declanșat războiul între Tzancă Uraganul și fratele său, Miraj! ”Ești un boschetar, un gunoi”! Cum au băgat Reea și Tina dihonia în familia manelistului?

Mădălina Miu i-a smuls microfonul din mână lui Tzancă Uraganul la o cântare. Scena s-a petrecut sub privirile șocate ale petrecăreților

Horoscop Zilnic Vineri 30 Iulie 2021: o zi foarte productivă

Boala gravă care apare după COVID-19. Te bagă imediat în spital. Care sunt primele semne

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Val de infecții la copii! Virusul este mai periculos decât Covid

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies