Tzanka Uraganul şi-a comandat un Lamborghini de 400.000 de euro! Manelistul şi-a imprimat porecla pe capota maşinii! VIDEO

Tzanka Uraganul şi-a comandat un Lamborghini care a venit aum câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Tzanka Uraganul şi-a comandat un Lamborghini din Germania. Este vorba despre un model Aventador, negru, al cărui preţ este de aproximativ 400.000 de euro. Manelistul a aşteptat maşina cu sufletul la gură. (vezi cum arată vila lui Tzanka Uraganul)

Citeste si: EXCLUSIV! Interlopul care l-a bătut pe Tzancă Uraganul, săltat de Poliție după ce l-a pocnit pe manelist! E acuzat de șantaj și riscă pușcăria

Citeste si: Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul în videoclipul "Curwa"! Femeile cer ca manelistul să fie sancţionat, iar melodia să fie retrasă!

Citeste si: Anunțul lui Tzanka Uraganul că vrea la ”Puterea Dragostei” a provocat o adevărată furtună printre femeile din viața lui

„Încă puțin și vine sfârșitul lumii “pă” România”, a postat Tzanka Uraganul. După ce a venit maşina, manelistul a dus-o la o firmă de tuning, acolo unde, pe capotă, a imprimat, pe o bandă gri, porecla sa, Uraganul, dar şi King.

fara descriere

Tzanka Uraganul şi-a comandat un Lamborghini. Mai are trei bolizi

Noul Lamborghi completează colecţia impesionantă a manelistului, care mai deţine un Rolls Royce, un BMW şi un Jeep. Masinile lui Tzanka au fost subiect de presa, cand s-a scris ca ANAF-ul l-a chemat pe manelist sa dea explicatii despre averea sa, dupa ce a postat pe facebook poeze cu una dintre masini, pe care a sustinut ca a dat 140.000 de euro.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta? Nici casă n-am încă", a declarat Tzanka Uraganul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate