Ucigașul liderului interlop Alișor Sadoveanu, ținta FBI! Recompensa pusă pe capul lui este uriașă

Asasinarea liderului interlop Alișor Sadovanu a inflamat spiritele peste Ocean, americanii fiind și ei revoltați de felul în care a fost executat acesta, iar FBI a declanșat o adevărată vântăroare împotriva criminalului Florin Răducanu.

Alisor Sadoveanu
Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, la fel cum au procedat în cazul unor teroriști periculoși, americanii au decis să stimuleze la maximum pe cei care ar putea da informații cu privire la criminalul român, presupus fugit în Mexic imediat după ce l-a executat pe Alișor Sadoveanu.

Citeste si: Ultimele clipe de viață ale interlopului român executat în SUA. Imagini șocante de la fața locului!

 Astfel, oficialitățile din Statele Unite oferă o recompensă de un milion de dolari pentru informații care să ducă la arestarea lui Florin Răducanu (37 de ani), românul care l-a executat pe Aurel Trandafir (42 de ani), zis și Aly sau Alișor Sadoveanu. Departamentul de Poliție din Anaheim, California (SUA), sprijinit de FBI, a anunțat că s-a emis un mandat de arestare, însoțit de o recompensă de un milion de dolari, și au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe ucigaș, menționând că este periculos și că poate fi înarmat. 

Florin Raducanu
Florin Raducanu l-a executat cu sange rece pe Alisor Sadoveanu

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Liderul unui clan interlop din Capitală, asasinat în SUA! Câți bani au fost ceruți pentru executarea sa

Din informațiile strânse până acum de americani, cei doi s-au certat din cauza afacerilor pe care le aveau împreună, afaceri, evident, ilegale.

Alișor Sadoveanu și Florin Răducanu, zis ”Călăul” reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie și trimiteau, în țară, o parte din banii câștigați.

Alisor Sadoveanu
Alisor Sadoveanu si asasinul sau s-au distrat impreuna inainte de crima

Doar că, așa cum se întâmplă adeseori, afacerile duc la certuri și, susțin americanii, cu doar câteva ore înainte de asasinatul în stil mafiot, cei doi, după ce băuseră o sticlă de băutură scumpă, s-au certat ca la ușa cortului, Alișor fiind acuzat de cel care l-a executat ulterior, că l-ar fi furat și înșelat cu o sumă uriașă de bani.

Evident, discuția a escaladat, iar Alișor Sadoveanu a fost executat, mpușcat în cap, de Florin Răducanu, chiar în curtea casei în care se ascundea în SUA, el fiind și căutat internațional pentru o tâlhărie comisă în România cu ceva ani în urmă.

Florin Raducanu
Florin Raducanu, asasinul pe capul caruia a fost pus 1 milion de dolari recompensa

Citeste si: Clanul Duduianu, lovit de criză financiară! Succesorul lui Emi Pian, misiune imposibilă: trebuie să recupereze milioane de la creditori

Război între interlopi pentru Alișor Sadoveanu

”Sadovenii sunt deciși să afle dedesubturile asasinării lui Alișor, acum investighează legăturile care au dus la execuția liderului lor. I-au interogat și pe Duduieni, vor să afle dacă au fost cumva amestecați în execuția lui Alișor. Au și anunțat că dacă vor afla cine este implicat în execuție, dacă s-a dat vreun ordin, se vor răzbuna indiferent de ce se va întâmpla ulterior și că vor începe un război între clanuri.

Deja, de altfel, au strâns rândurile, își reînnoiesc alianțele și se asigură că vor putea reacționa rapid și dur dacă vor găsi vinovații”, ne-a spus o sursă de încredere din lumea interlopă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ultima petrecere a lui Alișor Sadoveanu! Imagini exclusive de la paranghelia din America

Stabor printre interlopi! Duduienii, chemați la ordine! Începe războiul pe străzile din București

Aroganța Duduienilor! Ce făcea fostul lider al clanului înainte ca rivalul său să fi fost executat în stil mafiot în SUA Video

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Viviana Sposub se mărită cu George Burcea! Andreea Bălan, în stare de șoc. Va face pasul cel mare

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Eminescu iubea marea, da nu voia Dobrogea. Sau detesta Rusia țaristă?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies