Ucigașul-piroman din Buzău, față-n față cu părinților victimei! Ce despăgubiri cer părinții fetei ucise și incendiate?

Ucigașul buzoiencei arse de vii la începutul acestui an va povesti judecătorilor cum a comis teribila faptă peste câteva săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ucigașul Valentinei Nica, tânăra bătută și arsă de vie la începutul acestui an, va fi audiat pe 24 octombrie de către judcători, conform opiniabuzau.ro. Cosmin Dan va fi adus în fața judecătorilor acolo unde va trebui să explice cu lux de amînunte cum a comis teribila faptă. În sală vor fi, cel mai probabil, și părinții fetei, care s-au constiut părți civile și cer despăgubiri morale în valoare de 150.000 euro ucigașului fiicei lor. Primul termen al procesului a avut loc în urmă cu două zile.

fara descriere

Jurnaliștii buzoieni scriu că procurorii au disjuns cauza privind infracțiunile de complicitate la omor și distrugere iar cercetările se fac in rem, fiind audiați mai mulți prieteni ai lui Cosmin. Aceștia sunt bănuiți că au adus recipientul cu benzină cu care Cosmin a stropit-o pe Valenina și i-a dat foc. Au existat informații că în apartament au fost alți patru tineri, în momentul în care a avut loc agresiunea, între care și actuala iubită a inculpatului. Până acum, însă, întreaga anchetă s-a concentrat pe fapta lui Cosmin Dan.

Citeste si: Dramă dublă în familia fetei incendiate din Buzău! ”Să ai grijă de Valentina”

Citeste si: Mama tânărului acuzat că și-a incendiat iubita a murit după ce a înghițit Furadan! Cosmin a rămas marcat de tragedia care a avut loc acum 2 ani DEZVĂLUIRI

Citeste si: Video: Mama Valentinei, distrusă de durere! Abia s-a mai ținut pe picioare. A stat la căpătâiul Valentinei tot timpul

Cum a fost omorâtă Valentina Nica?

fara descriere

Tragedia a avut loc în noaptea de 22-23 februarie 2019, atunci când Cosmin a venit la București să-și regleze conturile cu fosta lui iubită, Valentina Nica. Aceasta îl avertizase pe tânăr că vrea să aibă o discuție cu noua iubită, lucru care l-a scos din minți pe agresor. Acesta a venit acasă la Valentina, ar fi bătut-o și ar fi incendiat apartamntul cu ajutorul unei sticle cu benzină. Necropisa a indicat faptul cp Valentina Nica încă era vie în momentul incendiului și că a murit ca urmare a intoxicării cu monoxid de carbon și a arsurilor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate