”Ucigașul tăcut” i-a adus moartea unei fetițe de doar 13 ani! S-a stins din viață, în timp ce se uita la televizor, pe canapea. Gestul uluitor pe care l-au făcut părinții adolescentei, după decesul fiicei lor

Actualitate

”Ucigașul tăcut” i-a adus moartea unei fetițe de doar 13 ani! S-a stins din viață, în timp ce se uita la televizor, pe canapea. Gestul uluitor pe care l-au făcut părinții adolescentei, după decesul fiicei lor

Tragedie fără margini într-o familie din Anglia! O adolescentă de 13 ani a murit în timp ce se uita la televizor, pe canapea.

O adolescentă, în vârstă de 13 ani, din Liverpool, Anglia, a murit fulgerător, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu gripă, care s-a transformat ulterior în sepsis.

Din nefericire, însă, Lauren a pierdut lupta cu boala în mai puțin de 6 zile, iar decesul s-a produs atunci când se uita la televizor, pe canapea.

Citește și: O tânără a pierit la doar 15 ani, după ce a fost călcată de autobuz. Părinții adolescentei sunt îngenuncheați de durere: „Mami te va ține mereu de mână și vei fi mereu prințesa lui tati”

''Fiica noastră, Lauren, era o fată tipică, frumoasă și sănătoasă, de treisprezece ani. Apoi a luat gripă, care s-a transformat apoi în sepsis. O luptă pe care, din păcate, avea să o piardă, la mai puțin de șase zile'', a declarat Sarah, mama fetiței.

Ce au făcut cei doi părinți, după moartea fiicei lor

Părinții lui Lauren, Chris și Sarah, au dorit să aducă un omagiu fiicei lor, motiv pentru care au creat o pagină în onoarea adolescentei, prin prisma căreia speră să strângă bani pentru o organizație de caritate înființată în anul 2013, care descrie această afecțiune drept un ”ucigaș

ascuns”.

''Activitățile de strângere de fonduri ca aceasta joacă un rol vital în lupta împotriva sepsisului. Întrucât Sepsis Research FEAT își marchează cea de-a 10-a aniversare în acest an, vă cerem să vă alăturați lui Chris și Sarah pentru a strânge bani şi pentru a susține o cauză importantă. V-am fi foarte recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi pentru a ne ajuta să ne continuăm munca de creștere a gradului de conștientizare a sepsisului și de finanțare a cercetării'',  a declarat un reprezentant al respectivei organizații.

Mamă a doi copii, sfâșiată de câinii unei vecine! Întregul atac a avut loc sub ochii fiului ei: „Am inima frântă, sunt în stare de șoc”

De asemenea, părinții lui Lareun, la rândul lor, au mai adăugat:' 'Strângem bani pentru Sepsis Research FEAT în memoria fiicei noastre Lauren, care a murit de sepsis la vârsta de 13 ani. Vrem să ne concentrăm eforturile de strângere de fonduri în continuare spre cercetarea tratamentelor pentru sepsis.

De aceea, am decis să ne alăturăm Sepsis Research FEAT în inițiativele lor de strângere de fonduri: pentru a îmbunătăți rezultatele pentru cei afectați''