Ucraina a bombardat trupele ruse din Insula Șerpilor! Se întâmplă la 45 de km de România, în Marea Neagră

Ucraina a anunțat că a bombardat trupele ruse din Insula Șerpilor, la Marea Neagră. Ele au atins un post de control și au distrus un sistem antiaerian.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Nu cu foarte mult timp în urmă, Ucraina a anunțat că a bombardat poziții rusești care se aflau pe Insula Șerpilor, la Marea Neagră, acelea care au devenit un simbol al rezistenței ucrainene după invazia inițiată de Putin pe data de 24 februarie pe teritoriul ucrainean.

Mai precis, marți seara, respectiv pe 26 aprilie, Comandamentul de Sud al armatei ucrainene a făcut anunțul legat de bombardamentele asupra pozițiilor rusești de pe Insula Șerpilor, într-o postare pe Facebook: Forţele noastre au efectuat atacuri aeriene asupra poziţiilor inamicului pe Insula Şerpilor ”.

Citeste si: Armata ucraineană: Militarii de pe Insula Șerpilor sunt în viață! Se așteaptă confirmarea oficială

De precizat este că, aceste atacuri au atins un ”post de control” și au distrus un sistem antiaerian, iar în aceeași postare, Comandamentul de Sud al armatei ucrainene scria că „pierderile ruse sunt pe cale să fie clarificate”.

Totodată, până în acest moment, Rusia nu a confirmat faptul că insula a fost atinsă de tiruri.

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ucraina a bombardat trupele ruse din Insula Șerpilor! Se întâmplă la 45 de km de România, în Marea Neagră

Fotografie cu scop ilustrativ

[Sursa foto: Shutterstock]

Rușii au preluat controlul asupra Insulei Șerpilor, după ce au invadat Ucraina

Armata rusă a preluat controlul asupra Insulei Şerpilor imediat după ce a invadat Ucraina, pe data de 24 februarie. După aceea, în mediul online a circulat o înregistrare din timpul stăpânirii rușilor a acestei insule.

Astfel, în primă fază, armata rusă i-a somat pe militarii ucraineni să se predea, cerându-le să lase armele, însă ucrainenii nu au cedat.

Citeste si: „Veți fi bombardați! Ne auziți?” Conversația virală dintre militarii ruși și ucraineni, la granițele României!

Așadar, ulterior, ultimul dialog dintre soldații ruși și cei ucraineni, de pe Insula Șerpilor, a fost făcut public, devenind viral.

„Suntem o navă de luptă a Rusiei. Vă sugerăm să vă predați, ca să evităm vărsarea de sânge. Altfel, veți fi bombardați. Repet, vă sugerez să vă dezarmați. Ne auziți?”, au fost cuvintele rușilor.

Totodată, pe aceeași înregistrare se poate auzi cum un soldat ucrainean nu dorește să cedeze insistențelor rușilor, așa că a răspuns cu o înjurătură militarilor lui Putin:  „Nava rusă, du-te dracului”.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ucraina nu cedează nicio bucată de pământ pentru pace. Ce avantaje au câștigat ucrainenii în negocierile cu Rusia: „Vor încerca și recuperarea teritoriilor care au fost invadate...

Bacalaureat 2022. Modele de subiecte Informatică pentru BAC 2022

Modele de subiecte Anatomie Bacalaureat 2022. Teste de antrenament pentru elevii clasei a XII-a

HOROSCOP IUNIE! Ce schimbări majore vor fi în luna Iunie pentru toate zodiile

Este informația serii despre ELENA UDREA! S-a întâmplat chiar astăzi în Bulgaria

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Fără vize în Statele Unite? Anunțul așteptat de România de decenii

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies