Ucraina ia în calcul terorismul sau atacul cu o rachetă, printre posibile cauze ale prăbușirii avionului la Teheran! Ce au observat experții în imaginile surprinse la fața locului

Ucraina ia în caculca ca avionul care a plecat de pe aeroportul din Teheran, Iran, să fi fost lovit de o rachetă. Nu exclud posibilitatea unui act de teorism și au retas declarația legată de problemele tehnice ale aeronavei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un avion ucrainean cu 176 de persoane la bord a decolat miercuri dimineață de pe aeroportul din Teheran, capitala Iranului. Potrivit primelor informații, niciuna dintre persoanele aflate în aeronavă nu a supraviețit impactului.

Autoritățile iraniene au anunțat că prăbușirea avionului a fost cauzată de un incendiu la unul dintre motoare, iar pilotul aeronavei a pierdut controlul. Cu toate acestea, refuză să predea cutia neagră a avionului sau informațiile aflate Ucrainei sau companiei Boeing, care fabricase aeronava, relatează DailyMail.co.uk.

fara descriere

Ucraina ia în calcul terorismul sau atacul cu o rachetă în cazul avionului prăbușit la Teheran

Oleksiy Danilov, șeful consiliului național de securitate și apărare, a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care spunea că va avea loc o întâlnire cu autoritățile din Iran. Vor studia posibilele cauze ale prăbușirii avionului din Ucraina pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, la Teheran.

Citeste si: VIDEO | Mărturii terifiante după prăbușirea avionului ucrainean în Iran

Una dintre teoriile luate în calcul de oficialii din Ucraina este un atac terorist. Aceștia nu exclud posibilitatea ca aeronava să fi fost, de fapt, lovită de o rachetă aeriană, să se fi ciocnit cu o dronă sau cu un alt obiect zburător.

Ambasada Ucrainei a anunțat printr-un mesaj pe Twitter că prăbușirea avionului a avut loc din cauza unei defecțiuni tehnice și că nu a avut nicio legătură cu un posibil atac teorist. Ulterior, acest mesaj a fost șters de pe rețelele de socializare.

Imginile surprinse la locul prăbușirii avionului arată că existau găuri în fuzelajul avionului. Experții spun că o defecțiune tehnică nu explică aceste găuri și cred că autoritățile din Iran refuză să le dea informații importante în acest caz.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate