Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat aseara, in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019, CEO-ul anului.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ugur Yesil, CEO KANAL D (centru), alaturi de ceilalti premianti ai Galei.

 Performanta Kanal D a fost celebrata in cadrul evenimentului care premiaza, an de an, personalitati din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin rezultate exceptionale.

fara descriere

Cosmin Cernat - vedeta Kanal D, Cristina Sava- Director de Marketing si Comunicare Kanal D, Ugur Yesil - CEO Kanal D, Cosmin Stangaciu - General Manager Business Arena,  Fatih Salis – Director Stiri si Programe Interne Kanal D

In acelasi timp, Business Arena a sarbatorit cei 10 ani de cand publicatia a aparut pe piata media din Romania.

fara descriere

Silvia Ionita, vedeta Kanal D

fara descriere

Ilinca Vandici, vedeta Kanal D

La eveniment au fost prezente si vedete Kanal D, precum Cosmin Cernat, Ilinca Vandici si Silvia Ionita, precum si persoane din managementul statiei.
Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase si printr-o crestere constanta, de la an la an. In 2019, in primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi in audiente, pe targetul National, in Prime Time 20:00-24:00.

fara descriere

Ugur Yesil - CEO Kanal D, si Cosmin Stangaciu – General Manager Business Arena

Succesul incontestabil din punct de vedere al veniturilor inregistrate, audientei si al perceptiei publice este rezultatul unui management performant, al viziunii unui lider care a reusit, intr-o piata extrem de concurentiala, sa isi motiveze echipa si sa o conduca spre indeplinirea obiectivelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate