Uita de mancarea comandata! Prepara acasa pui picant cu portocale si ghimbir

Aceasta reteta de pui combina arome dulci- picante cu cele acrisoare si este perfecta pentru sfarsitul de weekend cand vrei sa stai acasa pentru un maraton de filme.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Ingrediente:
300 ml de suc de portocale, proaspat stors
60 ml de sos de soia
40-50 g de ghimbir ras
30 g de usturoi pisat
30 ml de ulei de masline
30 ml de sos sriracha (sos picant)
15-20 ml de otet de orez
10 g de zahar brun
10 g de coaja de portocala rasa

Ingrediente:

300 ml de suc de portocale, proaspat stors
60 ml de sos de soia
40-50 g de ghimbir ras
30 g de usturoi pisat
30 ml de ulei de masline
30 ml de sos sriracha (sos picant)
15-20 ml de otet de orez
10 g de zahar brun
10 g de coaja de portocala rasa

Afla restul ingredientelor si cum se prepara aceasta reteta, pe www.kfetele.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate