Uite care sunt fanteziile preferate ale femeilor! Vezi la ce viseaza partenera ta atunci cand vine vorba de sex!

O partida de sex reusit, pentru o femeie, este mai mult decat simplu contact intim, este emotie si imaginatie. Desi fanteziile sexuale sunt considerate a fi ceva, mai degraba, masculin, numeroase femei au dorinte sexuale ascunse pe care ar vrea sa le puna in practica.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMasturbarea ca “show off”

Acest tip de masturbare una dintre fanteziile preferate ale femeilor, dar si ale barbatilor. Masturbarea ca “show off”, adica aproape in mod “ostentativ” in fata partenerului, presupune pune in scena a unui spectacol in care spectatorul este unul dintre parteneri, in timp ce celalalt este “actorul” care executa. Masturbarea ca “show off” are un puternic efect asupra sexualitatii femeilor, oferindu-le incredere in sine. Pana una alta, nimic nu este mai excitant decat sa stii ca prin propriile atingeri il faci pe cel care te priveste sa te doreasca atat de mult incat sa nu-si poata stapani pornirile sexuale si sa se avante asupra ta.


Sexul cu mai multe femei

Nu doar barbatii viseaza sa faca un menage-a-trois cu doua femei, ci si reprezentantele sexului frumos. Desi nu toate femeile se dau in vant dupa natura lesbiana a actului sexual cu una sau cu doua femei, multe dintre ele au porniri aproape instinctive in a iubi trupeste o alta femeie. In aceasta fantezie sexuala poate fi inclus si barbatului sau nu, in functie de preferintele “actritei principale”.

Dominarea intre asternuturi

Daca nici intre asternuturi un barbat nu este rege, atunci unde? Iata o alta fantezie sexuala la care viseaza femeile cu ochii deschisi: sa fie dominate in par de catre parteneri. In pofida deceniilor de emancipare feminina si de militare pentru drepturi egale, femeie sunt dispuse sa fie dominate in pat si chiar au in instinct predispozitia de a accepta statutul de obiect sexual, indiferent cat ar spune altfel in viata publica. De altfel, mai bine de jumatate dintre femei sunt dispuse sa le lase legate in pat cu catuse si la aproape trei sferturi din femei le place sa fie palmuite peste fund in timpul sexul. Iata cum una dintre fanteziile sexuale ale femeii de astazi este sa fie dominata de barbat in pat.

Sa fie vazute in timp ce fac sex

In sinea lor, femeile se simt excitate la gandul ca, in timp ce fac sex, cineva ar putea sa le priveasca discret, dupa perdeaua unei ferestre. Din aceste motiv multe femei nu au nimic impotriva sa faca sex la geam, tocmai pentru ca se simt excitate stiind ca cineva ar putea sa le priveasca. Ce-i drept, de acolo pana la a vedea vecinul de la 6 masturbandu-se in timp ce faci sex cu iubitul este cale lunga.

Sexul altruist

Femeile sunt generoase si in materie de sex, motiv pentru care una dintre fanteziile lor este sa satisfaca, intr-o noapte speciala, toate poftele sexuale ale barbatilor.

Citeste aici mai multe detalii!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate