Uite cat bine fac organismului tau bananele cu pete!

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCea mai recenta descoperire a comunitatii medicale a dovedit ca banana contine factorul de necroza tumorala, care lupta cu diferite celulele normale, inclusiv a cancerului. Fructele exotice au mai multe forte pentru a distruge celulele anti-cancer.

Cu cat o banana este mai coapta, cu atat are mai multe proprietati anti-cancer, sustin oamenii de stiinta care au studiat in detaliu proprietatile curative ale acestor fructe.

Bananele au fost mult timp recunoscute de catre experti ca un prieten al inimii si stomacului. Este singurul fruct care nu otraveste stomacul si nu aduce infectie. Chiar si o banana pe zi intareste sistemul imunitar, spun clar medicii, informeaza obiectiv.info.

Cea mai recenta descoperire a comunitatii medicale a dovedit ca banana contine factorul de necroza tumorala, care lupta cu diferite celulele normale, inclusiv a cancerului. Fructele exotice au mai multe forte pentru a distruge celulele anti-cancer, comparativ cu struguri, mere, pepeni verzi, ananas si pere. - See more at: http://www.obiectiv.info/boala-fara-leac-alungata-de-bananele-prea-coapte-cu-puncte-negre_58354.html#sthash.zbjDSntF.dpuf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate