Uite cate operatii estetice si-a facut Valeria di Monaco! Vezi ce si-a ajustat si cat a platit pentru ele!

Valeria di Monaco a fost invitata pe canapeaua WOWbiz, acolo unde blondina a povestit ce viata de vis duce in Monaco, cum si-a cunoscut logodnicul, dar si cat bani a investit pentru a arata perfect. ##VIDEO258791##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereIdila a pornit dupa o vacanta de vis si continua si acum. "Mi-am cunoscut iubitul in vacanta, in Franta. Ne-am cunoscut la plaja, mi-a placut de el si i-am lasat si numarul de telefon. M-a sunat, mi-a trimis flori, cadouri.Apoi am inceput sa mentinem relatia. Avem un copil superb impreuna, dar nu ma gandesc la casatorie. Noi suntem logoditi. Nu stiu, poate la anul facem nunta.", a spus Valeria din Monaco la WOWbiz.

##VIDEO258792##

fara descriereDesi a declarat ca iubitul ei nu prea este innebunit dupa fetele cu operatii estetice, Valeria n-a ezitat sa investeasca aproape 20.000 de euro pentru a-si ajusta trupul. "Am operatii normale, la nas, la buze, la picioare, anumite liposuctii. Mi-am facut 30 de operatii estetice si am platit pe ele cam 20.000 de euro.", a mai spus ea.

##VIDEO258793##

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate