Uite ce actrita din Romania joaca alaturi de Christoph Waltz! "Este o experienta extraordinara, cu care ma voi lauda si la nepoti!"

Dana Rogoz a primit cea mai buna veste din ultima perioada: a fost aleasa sa joace un rol micut alaturi de Chritoph Waltz, cunoscut pentru interpretarea sa de Oscar din "Inglorious Basterds", intr-un film strain, in regia lui Terry Gilliam.

Distribuie pe:

Pelicula se numeste "The Zero Theorem", iar din distributie mai fac parte actori mari ca Matt Damon, Tilda Swinton, Ben Whishaw si David Thewlis.

Dana a dorit sa le dea vestea personal cititorilor blogului sau! "Nu pot sa va spun cat de fericita am fost cand am primit telefon ca am luat casting-ul. Sincer, nici nu am vrut sa-mi fac sperante. Eu m-as fi simtit oricum privilegiata si doar sa pot asista la o zi de filmare, sa pot sa-i urmaresc din spatele camerei pe acesti artisti. Am inceput sa tip prin casa de fericire cand am aflat ca voi juca!", a scris Dana.

"Pentru acest rolisor au dat casting peste 40 de actrite. Proba video a fost trimisa in Anglia, catre directorul de casting, Terry Gilliam si producatori, iar ei m-au ales pe mine. (...) Este o experienta extraordinara, cu care ma voi lauda si la nepoti!", a incheiat actrita.

Sursa foto: danarogoz.one.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate