Sport

Uite ce au in comun Mihai Leu si Mihaela Drafta! La asta nu te-ai aşteptat!

Mihai Leu si Mihaela Drafta se rasfata la un salon de frumusete.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Obrazul fin cu cheltuiala si multa grija se ţine. Acest lucru il stiu si vedetele de top din Romania. Bunaoara, creatoarea de moda Mihaela Drafta si primul roman campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, frecventeaza acelasi centru de frumusete din Bucuresti. Casatorit de aproape 20 de ani cu Anna, o femeie superba din Italia, Mihai are mare grija sa poarte doar haine de calitate, merge la sala si are grija ca mainile, tenul si parul sau sa arate impecabil. Cel putin o data pe luna, Mihai apeleaza la specialisti in frumusete, iar recent s-a lasat rasfatat cu un masaj capilar si o freza noua. La randul sau, Mihaela Drafta nu iese din casa fara a se asigura ca parul si unghiile sale arata excelent. Pentru manichiura, Mihaela foloseste un tratament pe baza de caviar, pentru fortificare si vitaminizare.

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune