Uite ce cantaret sustine ca a fost amantul lui Amy Winehouse! Crezi ca minte?

La mai bine de un an de la moartea lui Amy Winehouse, un cantaret apropiat artistei sustine ca au fost amanti. Este vorba despre Pete Doherty, care a avut o relatie de lunga durata cu fotomodelul Kate Moss.

Distribuie pe:

fara descriereRockerul sustine ca inca o iubeste pe Amy, chiar daca aceasta a devenit destul de rea cu el la sfarsitul aventurii pe care au avut-o. Doherty mentioneaza ca prabusirea relatiei lor coincide cu momentul in care starea de sanatate a cantaretei a inceput sa se deterioreze.

"Este destul de dificil sa recunosc asta, dar da, este adevarat. Amy si eu am fost amanti. Am iubit-o atunci si o iubesc si acum. Dar spre sfarsitul relatiei, a devenit foarte rea si cruda cu mine.", a declarat artistul pentru The Sun.

fara descriereDoherty recunoaste ca existau o multime de semne in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Winhouse: "Era scunda si fragila, iar intr-una din zile nu am vazut-o mancand nimic solid. A baut doar milkshake-uri".

Pentru a-i aduce un tribut cantaretei, Pete a compus o piesa in care isi aminteste toate momentele frumoase petrecute impreuna. "Am scris o piesa despre Amy pentru noul meu album. Se numeste "Flags From The Old Regime". Nu am mai scris o piesa ca asta. Este lenta si melodioasa. O sa ii adaug cateva scene video in care aparem impreuna, insa nu am putut inca sa ma uit la ele", a declarat rockerul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate