Uite ce cercei superbi poarta Elena Gheorghe in clipul piesei "Un gram de suflet". Bijuteriile de senzatie sunt create de Iulia Albu FOTO

Elena Gheorghe poarta cercei creati de Iulia Albu. Uite cat sunt de frumosi.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Dupa o pauza de 1 an si jumatate, Elena Gheorghe a lansat “Un gram de suflet”, odata cu o noua imagine foarte feminina, senzuala, care aminteste de frumusetile-flirt din lumea latino-americana.

Un gram de suflet” e primul single pe care il lansez de pe albumul pe care il pregatesc de un an jumatate impreuna cu minunatii si talentatii baieti de la Epiq Records. Am ales ca toata aceasta perioada sa nu mai lansez altceva, sa lucrez consecvent si legat la album, sa ma racordez la starea mea reala, la adevarul profund din viata mea; tocmai am implinit 33 de ani, sunt mama, iubita, abia acum inteleg ce spun toti despre cata libertate si bucurie aduce o varsta a implinirii depline. Mi se pare supereliberator si puternic ca anii astia care au trecut mi-au adus incredere in mine, cred ca acum stiu cel mai bine ce si cine sunt cu adevarat si nu mi-e deloc teama sa arat tot ce simt. Ma simt bine in pielea mea, in povestea mea de viata si am vrut ca si muzica mea sa se apropie de adevarul meu de acum. Dintotdeauna m-am simtit foarte bine in ritmurile latino, cred ca temperamental meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toata arta care vine din coltul ala de lume.”, spune artista.

In videoclipul melodiei care se anunta hit-ul toamnei, Elena Gheorghe este mai senzuala, provocatoare si sexy ca niciodata. 

Imaginea de femeie fatala a indragitei artiste este intregita si de doua perechi de cercei superbe, spectaculoase, care ies imediat in evidenta.

Bijuteriile poarta semnatura fashion editor-ului Iulia Albu si sunt intr-adevar de efect.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate