Uite ce face Lili Sandu ca sa arate bine: "Am devenit fan vegan si Nalini Yoga. Meditaţia mi-a schimbat viaţa"

Vedeta a marturisit ca in America, toate vedetele si toti nutritionistii arata bine pentru ca au grija de alimentatie si mediteaza des.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Toţi locuitorii din Los Angeles arată bine şi mereu m-am întrebat care e secretul lor. O conjunctură fericită a făcut să întâlnesc nutriţionişti ai unor vedete care, la 40-50 de ani, arată incredibil fără să aibă vreo intervenţie chirurgicală sau alte artificii. E vorba de ceea ce mănâncă, de cum se îngrijesc în primul rând mental şi apoi fizic. Cel mai important este să fii bine tu cu tine însuţi pentru că oricât de multe diete ai urma, oricât sport ai face, dacă mental nu eşti pregătit să fii fericit, tot degeaba.

Am devenit fan vegan, mănânc sănătos şi nu am nevoie de diete. Pentru mine, nutriţia e o disciplină, de două ori pe an urmez un program de detoxifiere. E un «restart» al organismului, nu mai vrei altceva apoi. După patru ani de zile, după o dietă raw vegan, am reuşit să-mi recapăt echilibrul. În afară de nutriţie fac şi Nalini Yoga de două ori pe zi. Meditaţia mi-a schimbat viaţa. În afară de beneficiile pentru sănătate, eşti mult mai limpede în gândire. Sunt în cea mai bună perioadă a vieţii mele. Înainte mă bucuram doar de câteva lucruri, acum preţuiesc tot ceea ce mă înconjoară"
, a marturusit Lili Sandu pentru ziarulring.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate