Uite ce marca de telefon are Dj Optick si care este contul de socializare pe care il verifica la prima ora a diminetii! Artistul e pasionat de tehnologie, gadgeturi si internet

Dj Optick, este unul dintre cei mai importanţi Dj din ţara noastră şi nu numai, care pe lângă marea lui dragoste pentru muzică şi fotografie iubeşte tehnologia.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereÎntrucât îi place să fie la curent cu tot ce este nou, Dj Optick a acceptat sa răspunda la cateva întrebări despre online şi tehnologie.


Ce marcă de telefon utilizezi? De ce ai ales acest model?

Pentru cムsunt un mare fan al celor de la Apple, mi-am cumpărat un iPhone 5s. Am ales iOS întrucât activitatea de Dj mi-o desfăşor de pe un Macbook. Sunt produse uşor de utilizat, sincer prefer sistemele plug&play, asta pentru că nu sunt genul de hacker care are nevoie de flexibilitatea unui sistem de operare gen Windows sau Android. Şi pentru că hobby-ul secundar este fotografia, pot spune că iubesc camera de pe acest telefon.

Tehnologia, gadgeturile şi online-ul ne manancă aproape toată ziua, care este primul lucru care îl faci dimineaţa?

Înainte de orice, beau un pahar cu apă rece urmat apoi de verificarea Instagramului şi prepararea cafelei, de fiecare dată în această ordine.

Te-ai andit cum ar fi o zi fară curent? Deci, automat fară nimic ce utilizează energie electrică?

Aş fi distrus, nu pentru că nu as avea net, ci n-aş putea să-mi macin cafeaua… Hmm cred că am nevoie de un macinator manual, de rezervă.


Citeste restul interviului aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate