Uite ce masina ar fi trebuit sa-i cumpere Giovani Becali zeului gazonului Cristiano Ronaldo ca sa devina impresarul lui! Romanul nici n-a vrut s-auda!

Giovani Becali a dat cu piciorul ocaziei unice de a-l impresaria pe celebrul Cristiano Ronaldo, evaluat astazi la 118 milioane de euro, pentru ca nu a vrut sa ii cumpere o masina de cateva zeci de mii de euro la semnatura.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereIntanirea dintre Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai bine cotati fotbalisti ai planetei, care se bucura de o notorietate la fel de mare ca a lui David Beckham in urma cu cativa ani, si Giovanni Becali confirma ca viata bate filmul.

Impresarul roman si superstarul gazonului au facut cunostinta in 2002, dupa ce Ladislau Boloni, pe atunci antrenor la Sporting Lisabona i-a spus agentului ca pustiul de 17 ani are un potential profesional enorm. Protagonistul nostru nu a fost insa de aceeasi parere cand l-a vazut pe sportiv, nefiind mai deloc impresionat de baiatul plapand, cu acnee, din fata lui.fara descriere

Iar hotararea definitiva de a refuza colaborarea cu el a luat-o in momentul in care adolescentul a pretins un Porsche Boxter fabricat in anul respectiv ca sa semneze contractul. Mai tarziu, dupa cativa ani, cand portughezul se afla deja pe primele locuri in topurile mondiale de specialitate, alaturi de Messi, Ibrahimovici, Riberry si Niesta, Becali si Cristiano Ronaldo, evaluat astazi la 118 milioane de euro, s-au mai intersectat iar fotbalistul i-a zambit sardonic si l-a dojenit ca nu a avut incredere in el.fara descriereIn 2002, Cristiano Ronaldo si-a dorit foarte mult sa devina proprietarul unui Porsche

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate