Uite ce monument emotionant i-a facut Doina Spataru fiicei ei Malina Olinescu! "I-am pus si un inger pe cruce"

In urma cu aproape un an, Romania era zdruncinata de o veste tulburatoare: Malina Olinescu disparea fulgerator dintre noi, mult prea repede si lasand in urma extrem de multa durere! Mai sunt cateva zile si se face deja un an de atunci, iar ranile celor care au cunoscut-o pe Malina sunt in continuare deschise. Suferinta prin care trece insa mama artistei, cantareata Doina Spataru, este fara margini. “Niciodata nu se va vindeca durerea mea”, ne-a marturisit mama Malinei. ##GALLERY10##

Distribuie pe:

 

fara descriereMalina Olinescu
Malina Olinescu

La niciun an de la disparitia Malinei Olinescu, mama artistei, cantareata Doina Spataru a amenajat in Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, unde fiica ei este inmormantata, un monument funerar deosebit de emotionant, in forma de inima. “Am pus si un inger pe monument. Este ingerul pazitor al Malinei, care va avea grija de ea”, a declarat cantareata in exclusivitate pentru wowbiz.ro.

 

Emotionant este si faptul ca pe monument, chiar pe poza Malinei sunt trecute celebrele versuri ale celor de la trupa Taxi: “Stelele care cad nu pier, stelele care cad se duc pe un alt cer”.

“Mie mi-a venit ideea sa pun aceste versuri pe cruce. Cand a murit Malina aveam radioul deschis si era aceasta melodie care m-a tulburat. I se potriveste foarte bine, pentru ca ea este o stea care nu a pierit, doar s-a dus pe un alt cer. Sufar foarte mult si mi-e tare dor de ea. Niciodata nu se va vindeca durerea mea”, ne-a mai spus, cu o voce tremuranda, Doina Spataru.

Malina Olinescu a murit in noaptea de 11 spre 12 decembrie anul trecut dupa ce a cazut de la etajul sase al blocului in care locuia, in zona Gării de Nord din Bucuresti. Ancheta nu este inca finalizata, fiind luate in calcul atat varianta sinuciderii, cat si cea a caderii accidentale. Malina avea doar 37 de ani!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate