Uite ce s-a amuzat, in sanii goi, in timp ce "batea mayasii". Alina, femeia indragostita de Bianca Dragusanu a ras in hohote in timp ce poza de... Apocalipsa

Femeia care s-a indragostit de Bianca Dragusanu v-a incantat intr-un pictorial fierbinte dedicat Apocalipsei. Si asta nu a fost totul! Azi va aratam cat de mult s-a amuzat Alina in timpul realizarii fotografiilor. Iata cele mai tari faze.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriereA facut furori cu un sexypictorial in care intruchipa o mayasa furioasa ce tine piept Apocalipsei. WOWbiz.ro va prezinta azi momentele amuzante surprinse de obictivul aparatului foto in timpul shootingului.

fara descriereCredeti ca Alina Grigore a fost mereu serioasa, si-a intrat cu usurinta in rol si n-a avut nicio problema sa interpreteze personajul din civilizatia demult disparuta? Va inselati. A izbucnit adesea in hohote de ras sau ne-a spus deznadajduita:... "Of, nu ma descurc! E primul meu pictorial!", se vaita ea.

fara descriereIntr-un final, modelul care a devenit celebru dupa ce a marturisit ca este indragostita de Bianca Dragusanu s-a descurcat de minune. Iar rezultatul ati avut ocazia sa-l admirati pe WOWbiz.ro.fara descriereAici, pentru un moment, Alina s-a aratat deznadajduita si s-a plans: "Of, e prima mea sedinta foto!". Ce credeti? Noi spunem ca s-a descurcat grozav!

Alina este model exclusiv al agentiei Arrogance Models & Events condusa de Oana Craioveanu si participa la evenimentele si prezentarile de moda organizate in Princess Club din Bucuresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate