Uite ce va pati interpretul impostor de la ceremonia lui Mandela!

Interpretul în limbajul semnelor care a stat în spatele preşedintelui SUA, Barack Obama, şi care este considerat a fi un impostor a fost vizat, în trecut, de acuzaţii precum crimă şi tentativă de crimă, răpire, viol şi furturi, informează presa sud-africană.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: wildhunt.orgThamsanqa Jantjie susţine că este calificat pentru efectuarea de traduceri în limbajul semnelor, explicând însă că are schizofrenie. Guvernul sud-african a prezentat scuze în urma scandalului generat de prezenţa acestui individ în jurul unor lideri politici de nivel global, precum preşedintele SUA, Barack Obama.

Potrivit site-ului sud-african eNCA, în cazierul judiciar al lui Thamsanqa Jantjie figurează, în perioada 1994-2003, acuzaţii de crimă, tentativă de crimă, viol, răpire, furt, jaf şi acte de vandalism.

Din motive procedurale, Procuratura din Africa de Sud a comunicat că nu poate confirma, dar nici infirma informaţiile privind acuzaţiile aduse în trecut interpretului. "Nu putem confirma că a fost inculpat în trecut, dar nici nu putem nega. În acest moment, nu există niciun proces care să îl vizeze", a declarat Nathi Mncube, purtătorul de cuvânt al Procuraturii.

Însă, potrivit eNCA, Thamsanqa Jantjie a fost unul dintre cei trei suspecţi implicaţi într-o crimă, într-un caz din 2003, fără însă a fi condamnat din lipsă de probe, dar şi pentru că suferă de probleme psihice. Bărbatul a stat la închisoare trei ani, într-un caz de furt, şi a fost achitat într-un caz de viol.

În cursul ceremoniilor pentru omagierea lui Nelson Mandela, Jantjie s-a aflat la doar câţiva metri de preşedintele Africii de Sud, Jacob Zuma, de preşedintele SUA, Barack Obama, de liderul cubanez Raul Castro şi de văduva lui Mandela, Graca Machel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate