Uite cea mai tare si rapida metoda de a face mici! Vezi ce greseli ai facut pana acum in timp ce puneai preparatul pe gratar!

Romania este o tara consumatoare de fast - food si studiile arata ca la noi in tara, zilnic sunt vandute peste 1 milion de shaorme. Chef FOA, jurat Master Chef, spune ca romanii ar putea face bani frumosi si ar reusi sa ii impresioneze pe straini daca pe strada s-ar vinde "fast-food" romanesc.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAsa ca, el le-a dat doritorilor o reteta de mici care se pot prepara rapid si servi in drum spre serviciu. "O sa fac din piept de curcan si din piept de oaie, adica asta este pieptul. Un cutit special pentru tocat carnea de mana, turcii il numesc zar. Carnea, daca o toci la masina de tocat, fibra este foarte zdrobita", explica el. "Are alta textura tocata la cutit. E deja mult mai lipicioasa, mai pregatita sa fie amestecata, condimentata si sa intre direct pe gratar.  Trebuie sa fie undeva dublu oaie fata de curcan, pentru ca ma intereseaza micul nostru reinterpretat, sa aiba un gust mai puternic de oaie decat de curcan", a spus el.

El a mai atras atentia si asupra unui alt lucru, acela ca nu ar fi bine sa punem micii direct pe gratarul incins. "Il gatim la dogoare, nu intra in contact cu fierul ala foarte incins, care isi lasa un gust amar. Carnea este foarte suculenta, lucru care este foarte important. Mama, ce aroma are! Deci nu-ti vine sa crezi! Cred ca se simte. Trece prin sticla. Se ia micul, se pune aici si se mananca", a mai spus Chef FOA pentru cei de la stirile Pro TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate