Uite cum a raspuns Iulia Albu atacului Biancai! A facut-o, pur si simplu, praf!

E razboi total. Iulia Albu a facut-o praf pe Bianca Dragusanu, fosta doamna Slav a raspuns si a comparat-o pe adversara ei cu o maimuta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFashion-editorul a aflat imediat de reactia Biancai, asa ca a venit imediat cu un raspuns.

kalooga_36441" TOTUL despre NIMIC

As vrea sa incep acest post spunand ca ADOR PRIMATELE. Observati va rog faptul ca nu intamplator nu am folosit termenul "maimute".

Consider o cruzime fara margini folosirea acestor creaturi in circ.
Poate multi nu stiti, insa maimutele capucin de exemplu, sunt folosite ca animale utilitare pentru paraplegici, ca tot ne turnam galeti cu apa in cap ca turbati...
Revenind insa, in circ, maimutele sunt "educate" sa execute diverse trucuri, sa mimeze anumite atitudini specific umane si chiar sunt "cosmetizate" cu peruci, sani falsi, machiaj, accesorii specific feminine.
Si aici apare similitudinea zdrobitoare. Pentru ca... It's all about showbusiness! personaje fabricate, aruncate entuziast "pe sticla" in speranta obtinerii unui rating "erect". Evident fara legatura cu verticalitatea fizica sau morala. Pentru ca AVEM NEVOIE de asemenea personaje. Infatisarea lor, discursul, mimetismul maselor, totul este destinat unor "jocuri" mai inalte decat ar putea banui spectatorul. Dar despre Guy Debord si A sa Societate a Spectacolului cu alta ocazie...
Am primit nenumarate mesaje in care imi spuneati ca nu este ok sa "impart" aceeasi canapea cu persoane ca Bianca Dragusanu.
Consider ca, in principiu, un om inteligent poate discuta pe un ton decent, argumentat si politic corect cu ABSOLUT oricine. Pornind de la un cersetor oarecare si pana la sefi de stat.

NU IMI PARE RAU ca am facut-o si nu consider ca m-am injosit in vreun fel. Imi mentin insa afirmatiile", a scris Iulia Albu pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate