Uite cum arata astazi ospatarul albanez batut de Mutu, dupa doua operatii la nas! Berat Racaj a primit 1.600 de euro despagubiri de la fotbalist, s-a mutat la Viena si se iubeste cu o bunaciune!

In octombrie 2010, Mutu il calca in picioare pe un ospatar albanez, intr-un club din Florenta. Astazi, Berat arata normal si si-a schimbat viata!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAsa arata Berat dupa bataia incasata de la MutuUnul dintre episoadele nefericte din cariera extrasportiva a lui Adrian Mutu s-a consumat in octombrie 2010, cand "Briliantul" l-a batut intr-un bar din Florenta pe ospatarul albanez Berat Racaj, caruia i-a rupt nasul dupa ce l-a lovit cu pumnii si cu picioarele! fara descriereDesi initial l-a dat in judecata pe roman, cerandu-i daune consistente, Berat s-a multumit pana la urma cu suma de 2.000 de euro! Ulterior, dupa ce a suferit doua operatii complexe pentru refacerea nasului,albanezul a plecat in Italia si s-a stabilit la Viena, in Austria, alaturi de o bunaciune care incearca sa-l faca sa uite episodul dramatic in care a fost implicat, impreuna cu Mutu!fara descrierefara descriereAstazi, Berat e fericit la Viena alaturi de iubita luifara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate