Uite cum arata biroul celui mai mare investitor din lume! Warren Buffett nu are laptop si are un dulap numai cu miniaturi din fotbalul american!

Warren Buffett, cel mai mare investitor din lume, a deschis usa biroului sau si a lasat presa din State sa vada unde munceste unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din intreaga lume.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

 

fara descriere
fara descriere

In spatele usii de lemn masiv nu au descoperit un birou hi-tech, ci din contra, unul modest si foarte "old school". Mobilierul este tot din lemn masiv, Warren are un scaun din piele pe care sta cam tot timpul, iar in jur are toate lucrurile care ii sunt dragi. Pe unul dintre pereti are numai fotografii cu oameni importanti, printre care si cu tatal sau, care a candidat pentru Congres in 1942. Are un dulap in care are numai miniaturi din fotbalul american, sportul preferat al lui Buffett, majoritatea din ele fiind semnate de nume importante din acest sport.

fara descriere
fara descriere

Pe masa de lucru nu are calculator, foile de hartie si telefonul fiind singurele lucruri de care el spune ca are nevoie. Tot in birou are fotografii cu familia, dar si diplomele si medealiile obtinute de-a lungul timpului, printre care si Medalia Libertatii, primita chiar de la Barack Obama.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate