Uite cum arata casa impodobita cu 1,5 milioane de luminite! Toata lumea vine sa o vada, e spectaculoasa!

Un pensionar din Croatia a reusit sa isi transforme casa si curtea intr-un adevarat "muzeu" in perioada Sarbatorilor de iarna.

Distribuie pe:

Autor:

El a facut o pasiune pentru luminite si pentru decorarea de Craciun, iar acum toata lumea este curioasa, an de an, sa vada ce a mai gandit barbatul.

”Am început în 2001, cu 70.000 de luminiţe, şi am continuat să adaug mai multe încă de atunci. Am crescut ca un copil sărac. Am muncit în străinătate şi odată ce m-am pensionat, am vrut să îi ofer familiei mele cel mai bun Crăciun. Şi oameni din sat au început să apară, la început timizi. I-am invitat pe toţi înăuntru”, povesteşte fostul inginer.

”E o cantitate imensă de muncă. Dar nu pot să mă opresc pur şi simpu şi să le spun tuturor că nu o să fie nicio lumină la familia Salaj în acest an. Odată ce luminile se închid în ianuarie, începem să lucrăm pentru anul următor”, a adaugat el.

”Nu e ieftin să obţin un record Guinness. Prefer să folosesc banii ca să instalez şi mai multe lumini de Crăciun, să fac fericiţi mai mulţi adulţi şi copii”, spune croatul, citat de Ring.

”Anul acesta am atins probabil 80.000 de vizitatori. Extindem constant spectacolul; anul acesta am lansat un sat de ştrumfi iluminat şi am îmbunătăţit iluminarea în mai multe locuri. Am adăugat 300.000 de noi luminiţe”, a mai declarat barbatul.

Anul trecut, factura la electricitate a fost de 11 mii de dolari.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate