Uite cum arata cutia care te protejeaza de cutremure! Afla cat costa si ce trebuie sa faci cu ea in cazul unui seism!

Putina lume stie ca un roman a inventat cutia anticutremur, castigatoare a multe diplome si medalii de aur in strainatate.

Distribuie pe:

fara descriereInginerul Mircea Manolescu a fost invitat in emisiunea Drept la Tinta de la Kanal D, unde a vorbit despre inventia lui.

Cutia poate fi tinuta in locuinta si il poate salva pe proprietar de pagubele care se produc in timpul unui cutremur. Are 8 structuri de rezistenta, iar in ea intra cu usurinta doua sau chiar trei persoane.

"Inventia mea poate "gazdui" provizii de apa si mancare, contine sisteme de localizare, este dotata cu radio si o priza USB si chiar un televizor la care pot rula filme pentru relaxare. Nu exista pericolul ca cei care se adapostesc sa ramana fara aer pentru ca un cutremur nu te lasa fara aer", a declarat inginerul Manolescu.

fara descriere

Modelul aflat in casa romanului inglobeaza toate costurile si toata evolutia si valoreaza 160.000 de euro, insa nu este inca in productie. Atunci cand va incepe sa fie produs, costul unei singure cutii s-ar putea ridica la 2500 de euro. Acest cost cuprinde si avertizorul anticutremur care porneste alarma cu 30 de minute inainte de producerea unui cutremur.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate