Uite cum arata fratele lui Mihai Traistariu! S-a izolat de lume si nu mai comunica! "Are o problema cu energiile negative!"

Mihai Traistariu trece printr-o perioada delicata din viata lui. Fratele lui, Vasile Traistariu (37 de ani), s-a refugiat in pictura si credinta si traieste izolat, fara telefon.

Distribuie pe:

fara descriere"De o vreme s-a izolat complet. Nu mai comunica cu noi. Cred ca sunt singurul care mai ia legatura cu el. Sunt luni de cand nu l-am vazut. Nici telefon nu mai are, zice ca ii face cancer la cap. Are o problema cu energiile negative", a spus Mihai intr-o emisiune de la Pro TV.

"Inainte facea culturism si ma batea, dar s-a tot izolat. A avut si cateva relatii, a terminat academia de pictura si e profesor de desen. Ma duc cu sacosa sa ii umplu frigiderul, ii platesc facturile", a continuat Traistariu.

fara descriereVasile TraistariuIntrebat in aceeasi emisiune de la Pro TV de ce a ales sa se izoleze, Vasile Traistariu a dat un raspuns evaziv: "Acum stau singur. E greu, e din ce in ce mai greu, dar asta e. Sunt singur dintotdeauna. Nu ma uit la TV pentru ca ma oboseste si pentru ca imi ia din energie si din timp. Dupa facultate am facut atelierul asta. La un moment dat simt nevoia sa vorbesc si atunci vorbesc cu Dumnezeu. De Sarbatori ma retrag aici, in casa, mai pictez icoane si traiesc si eu asa. Nu ies nici de Revelion".

fara descriereAsa arata Vasile Traistariu inainte sa se izoleze"El are o mica ciuda in suflet ca eu am reusit si ca el este inca la Piatra Neamt. Mi-ar placea sa fie mai intepat. Ma enerveaza blegeala asta a lui. E foarte destept, citeste zilnic cate o carte.", a completat Mihai Traistariu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate