Uite cum arata mama lui Fuego! "Iubiti-va si respectati-va parintii"

Fuego se pregateste de Craciun, insa recunoaste ca aceasta perioada este si una trista, pentru ca regreta ca nu il mai are alaturi pe tatal sau.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereArtistul pe numele sau real Paul Surugiu si-a adus aminte de copilarie, atunci cand mergea la colindat sau se pregatea de venirea lui Mos Craciun, care nu ii aducea mereu ce isi dorea.

“Crăciunul îmi aduce în faţă imaginea familiei fericite, cu mama şi tata la masă, cu toate bunătăţile, cu lipsuri şi dorinţe, cu Moşul ce nu venea în fiecare an cu ceea ce îi scriam, dar venea, cu ceva musai bun ori folositor, cu liniştea căminului nostru, cu melodii de sărbătoare, cu veselie. Îmi amintesc cum aprindeam artificiile acelea de casă şi ne gândeam că atunci când vom fi mari, împreună cu părinţii noştrii, vom merge la un foc de artificii impresionant şi vom deveni noi la rându-ne , Moşi Crăciuni. Partea a doua am realizat-o, în schimb, nu am apucat să văd un foc de artificii împreună cu ai mei. De fapt, de când am crescut, am omis, am renunţat ori a fost imposibil să fac multe din lucrurile pe care mi le doream în copilărie împreună cu părinţii mei”, a spus Fuego pentru Ring.

Cantaretul a acceptat sa le dea jurnalistilor o fotografie de familie, in care apare el alaturi de mama si de tatal sau.

“De Sărbători mă gândesc la tata, la sfaturile sale, la petrecerile pe care le organizam împreună. Mă întristez atunci când ştiu că zâmbetul său, că optimismul molipsitor nu mai e alături de noi. Dragii mei, părinţii sunt icoana noastră, aşa cum noi, la rându-ne, suntem reprezentanţii lor în lume. Personal, mi-am clădit un sistem de valori, mi-am format şi urmat parcursul, având părinţii alături de mine, pe drumul vieţii, pe potecile bătute de vise şi dorinţe, cu dragostea şi armonia pe care ei mi le-au oferit. Tocmai de aceea, cu ardoare, cu sentimentul că cele mai importante figuri ale destinului uman sunt părinţii, vă îndemn să vă iubiţi şi să vă respectaţi părinţii, comorile fără de troc, un bun veritabil, ce ne însoţeşte de la început până la final. Preţuiţi-vă comorile, atât timp cât vă pot îmbogăţi sufletul cu prezenţa, cu umbra, cu vorba, sfatul şi vocea. Eu regret ca nu am apucat să îi mulţumesc tatălui meu pentru mine, pentru fiecare Crăciun petrecut împreună, pentru fiecare cadou şi sfat, pentru tot. De asemenea, Crăciunul îmi aduce aminte de copilăria în care uitam de toate în joc şi grija mi-era un termen de prin dicţionare, de mama a cărui zi o sărbătorim chiar astazi şi care nu ştia ce bunătăţi să îmi dăruiască şi cum să mă răsfeţe”, a explicat el.

Fuego a precizat ca mamei sale nu ii place sa apara in fata camerelor de luat vederi si tocmai de aceea multa lume crede ca Irina Loghin este cea care l-a adus pe lume.

”De când am colaborat cu doamna Irina Loghin, mama spirituală a sufletului meu şi maestra mea în zona muzicală, multă lume a făcut confuzia că-i sunt fiu. E drept, mă onorează asocierea, în schimb mama mea, cea care împodobeşte bradul şi acum de Crăciun, este cea care a preferat să stea în umbră, să îmi dea cele mai bune sfaturi şi să-mi fie stâlp şi sprijin până la sfârşit. Nu o să vă vină să credeţi, dar chiar o rog pe mama, din comoditate, să împodobească bradul, împreună cu cei dragi. De când cu melodia şi cu insistenţele tuturor de a o cânta, neexistând spectacol de Crăciun în care să nu mă strige cineva rugându-mă să cânt piesa, am ajuns să nu mai fiu un împătimit al bradului. E drept, Crăciunul înseamnă, de vreo 10 ani, perioada în care mă liniştesc dupa turneele de iarnă ce pornesc la începutul lunii. Un tur de forţă impresionant, obositor, dar care îmi dă satisfacţia de a vedea oameni fericiţi, ce vin să mă urmărească şi să întâmpine, pe ritm de colindă, spiritul Sărbătorii”, a mai zis el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate