UITE cum "pandesc" utilajele din Bucuresti prima ninsoare de la finalul anului! Bineinteles, ard gazul intr-o veselie!

Nici nu anunta bine meteorologii ca in Capitala s-ar putea sa vina ninsoarea, ca utilajele de la salubrizare descind in forta pe marile artere! Doar ca... pana la venirea primilor fulgi de nea, masinile stau ore intregi cu motoarele si girofarurile deschise, in alerta... Asa se arde gazul, decontat din banii nostri, in timp ce nici macar un fulg anemic nu se sinchiseste sa cada peste Bucuresti.

Distribuie pe:

fara descriere

Aceasta imagine a fost surprinsa azi, la baza pasajului Basarab. Nu numai ca utilajul ardea gazul, la propriu, dar bloca si o banda de circulatie fix intr-o zona "critica". Adica in locul pe unde te grabesti sa te incadrezi spre Calea Grivitei, in timp ce alti soferi apasa acceleratia pentru a intra pe pod.
fara descriere
Din fericire, salubrizarea va folosi anul acesta un utilaj nou, cu substante care vor topi zapada si gheata, fiind utilate cu o lama ceva mai "prietenoasa"! E vorba de capetele de cauciuc montate pe fiecare muchie a lamei. Astfel, cand utilajul va impinge zapada, daca sub nameti vor fi masini, capatul de cauciuc nu va cauza pagube, asa cum s-a intamplat in anii trecuti cand lamele au sectionat tabla de pe mai multe autoturisme prinse sub gramezile de omat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate