Uite cum parcheaza "smecherii" din politica romaneasca! Rovana Plumb are o masina de peste 100.000 de euro si uite in ce hal a parcat-o! Autoturismul a fost imobilizat instant de catre autoritati!

Mai multe fotografii trimise de catre un cititor fidel pe adresa de [email protected] ne arata cum isi permit "smecherii" din politica romaneasca sa ignore si cele mai elementare reguli de circulatie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereNu conteaza ca te afli intr-o parcare, pe o portiune de drum interzisa, atata timp cat ai un bolid de peste 100.000 de euro, iar numele tau este Rovana Plumb. Fostul ministru al Mediului a reusit sa faca o parcare ce incalca cam tot ce scrie in cartea de obtinerea permisului de conducere.

fara descriereTotusi, autoritatile s-au sesizat si au reusit sa imobilizeze automobilul cu o kalooga_36441" caracatita". Nu stim ce s-a intamplat dupa ce proprietara BMW-ului si-a gasit masina asa, dar...

fara descriereRovana Plumb a mai fost protagonista unui episod extrem de ciudat si in urma cu putin timp cand a fost surprinsa la volanul unui autoturism Audi Q7 care a fost inmatriculat in Bulgaria. Prin acest procedeu, Rovana a incercat sa pacaleasca plata taxei pentru care chiar ea a militat in perioada in care a fost ministru al Mediului.

fara descriereMasinile Rovanei Plumb! BMW-ul parcat neregulamentar si Audi-ul inmatriculat in Bulgaria!fara descriereRovana Plumb

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate