
Autor: Redactia WOWbiz
Ingrediente:
50 g zahăr
un pumn de frunze de mentă proaspătă
250 g unt moale
350 g zahăr pudră
3 ouă
200 g făină
300 g frişcă
coaja rasă de la o lămâie
2 linguri de suc de lămâie
240 g căpşune proaspete, tăiate felii
300 g frişcă pentru ornat
Mod de preparare:
Amestecaţi 50 de grame de zahăr cu frunzele de mentă într-un blender.
Coaceţi pandişpanul la 230 de grade, timp de o oră, apoi scoateţi tava din cuptor şi lăsaţi să se răcească timp de 10 minute. Scoateţi prăjitura din cuptor şi lăsaţi-o la răcit pe un grătar.
Mixaţi la viteză medie 300 de grame de frişcă cu 50 de grame de zahăr pudră şi o lingură de cremă de mentă, până ce compoziţia se întăreşte. Serviţi pandişpanul cu frişcă şi căpşuni.
Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament
Distribuie pe: