Uite cum se mentine Andreea Marin in forma! Face detox si merge des la sala: "Eu nu ţin un regim, ci mi-am schimbat..."

Fosta 'Zana' a acordat un interviu pentru apropotv.ro in care a marturisit ca nu tine regim, ci are doar o alimentatie sanatoasa combinata cu sport ori de cate ori are ocazia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere- Eşti conştiincioasă atunci când ţii diete şi faci mult sport.  Ce regim a dat roade pentru tine şi ce conţine acesta? Îl recomanzi?
În primul rând, am fost din ce în ce mai curioasă şi m-am informat din tot felul de surse cu privire la efectul alimentelor asupra sănătăţii noastre. Fără a face excese, am căutat să elimin ceea ce am înţeles că îmi face rău, în sensul că nu am renunţat de tot la ceea ce îmi place să gust, dar am înţeles logica şi îmi ofer foarte rar ceea ce nu e sănătos. De exemplu, zahăr sau carne. Evit semipreparatele, preferând gătitul acasă. Aşadar, eu nu ţin un regim, ci mi-am schimbat stilul de viaţă într-unul moderat. E important să ai o disciplină care să devină mod de viaţă.
- Eşti mulţumită acum de silueta ta? Doar o dată pe an recurgi la cura de detoxifiere?
O dată sau de două ori pe an, pentru că trupul nostru trebuie să fie curat şi pe dinăuntru, nu doar în exterior, şi de multe ori hrana noastră este toxică şi este sursa bolilor de care suferim mai târziu. Am fost de curând la Bodrum şi am descoperit un loc nou, care e un pas clar înainte din punctul de vedere al echilibrării minte, trup şi suflet. Sunt curioasă şi mereu caut ce e mai bun din acest punct de vedere.
- Câte ore de sport reuşeşti să faci pe săptămână pentru a te menţine în formă?
Nu am un program fix, dar încerc să fiu echilibrată şi din acest punct de vedere. Măcar de două ori pe săptămână vreau să ajung fie la antrenamentul Hypoxi, fie la sala de sport sau la Pilates. De asmenea, yoga are un efect foarte pozitiv în ceea ce mă priveşte, dar aici ajungem deja pe un alt tărâm, care înseamnă şi o concentrare asupra relaxării minţii noastre şi din acest punct de vedere sunt atrasă de life coaching, voi avea două experienţe de învăţare în această toamnă cu specialişti din afara ţării şi sper să am ce povesti după aceea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate