Uite cum va fi VREMEA in urmatoarele 3 zile

Iarna isi face din ce in ce mai simtita prezenta, iar Soarele se indeparteaza tot mai mult de noi. Potrivit meteorologilor, azi, maine si poimaine, vremea va fi in general inchisa, iar in estul Transivaniei este un frig de crapa pietrele!

Distribuie pe:

fara descriereLUNI (19 noiembrie)

Vremea se va mentine in general inchisa in aproape toata tara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 2-3 grade in Moldova la 15-16 grade in Dealurile de Vest. Cele minime vor fi cuprinse intre -7 grade in estul Transilvaniei si 9 grade pe litoral.

MARŢI (20 noiembrie)

Vremea  va fi  tot inchisa in sudul si estul tarii, unde local va fi ceata. In celelalte regiuni cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 - 4 grade in Moldova si 14-15 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -8 grade in estul Transilvaniei si 7 grade pe litoral.

MIERCURI (21 noiembrie)

Si miercuri vremea  se va mentine in general inchisa in regiunile extracarpatice, unde local va fi ceata, pe arii restranse persistenta si izolat asociata cu burnita si ploi slabe. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineta si noaptea, in zonele joase se va forma ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 2 -3 grade in Moldova pana la 13 - 14 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -8 si 6 grade, cu cele mai scazute valori in estul Transilvaniei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate