Uite de ce Dragos Dolanescu nu a fost la inmormantarea bunicii sale, Didina! Casa in care batrana a murit e a lui Ionut

Mama lui Ion Dolănescu a fost inmormantata ieri.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDragos Dolanescu nu a fost prezent la inmormantarea bunicii sale, dar a trimis o coroana. Acesta a marturisit ca a iertat-o pe Didina pentru ca l-a acuzat ca si-a omorat tatal cu pastile.

"La înmormântare nu se fac invitaţii, dar consider că e o lipsă de pudoare să spui că ierţi pe cineva de 102 ani. Bunica nu a spus că el l-a omorât pe tata. Au avut altercaţii, e adevărat, chiar cu puţin timp înainte ca el să moară, dar nu l-a acuzat nimeni. Îmi pare rău că Dragoş nu a reuşit să rămână alături de familie, alegând să mă târască prin tribunale. Cu surorile mele din partea mamei, Leontina şi Camelia, mă înţeleg foarte bine.

fara descriereAici, la Perşinari, se împart doar dragostea şi compasiunea. Nu e nimic altceva de împărţit. Casa este renovată de mine încă din 2009, iar eu sunt proprietar din 1995, la iniţiativa tatălui meu. A existat o ipotecă în trecut, eu cântam la acea vreme în Australia şi i-am trimis nişte bani tatălui meu, motiv pentru care, câţiva ani mai târziu, a decis ca imobilul să fie trecut pe numele meu, din moment ce ipoteca a fost plătită din banii mei.

Nu se pune problema de parastas, mai ales că şi fetele bunicii sunt adventiste. Voi respecta totul, dar după înmormântare voi invita rudele la restaurant, mai ales că vin de la Târgovişte şi trebuie să mănânce ceva după o zi care va fi foarte grea pentru familia noastră"
, a declarat Ionuţ Dolănescu.fara descriere

"Dumnezeu s-o odihnească în pace pe mamaia. Eu am iertat-o deja, deşi a susţinut că tata ar fi murit după ce i-am dat eu nu ştiu ce pastile, că l-aş fi otrăvit", a spus Dragos pentru Ring.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate